Török Dóra Imola

Egyedülálló, és keresi a szerelmet és a bikáját a Playmate of the year 2012 döntőse, 26 éves Török Dóra Imola. A gyönyörű idomokkal megáldott lány otthonosan vetkőzik a kamerák előtt, ugyanis már jó néhányszor ledobta a textilt. Török Dóri Éppen ezért szívesen osztogatott tanácsokat a kezdő vetélytársaknak.

– Azért jelentkeztem playmate-nek, mert szerintem beleillek a Playboy világába. Kétszer szerepeltem már a CKM címlapján, de ott a bugyi rajtam maradt, ezenkívül jó pár fotózáson voltam meztelen. Mondhatni, rutinos vetkőző vagyok. Voltak lányok, akik először csináltak ilyet, és ha tanácsra szorultak, szívesen segítettem nekik. Jó fejek, két barátnőm is lett a verseny során, úgyhogy már megérte jelentkezni – mondta el a fiatal lány, aki magasra tette a mércét a férfiakat illetően, hiszen nem áll szóba akárkivel… Egy meztelen képet és a teljes cikket a Blikk oldalán itt nézheted meg.

További playmate jelölt lányok: Szabó Emese – Nyéki Noémi – Ruzsnyák Anikó – Helmeczi Gabriella – Vangel Andrea – Bencsik Emerencia – Larion Zoé – Bűti Bettina – Tóth Eszter – Fekete Tünde – ABC linkek magyar és külföldi hírességek

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!