Tóth Fatima topless

A csajok gátlástalanul mutogatják magukat ország világ előtt. A bájos Tóth Fatima alig lett nagykorú, máris jelentkezett a Blikk szépe versenyre, ahol vetkőzni kell.
Épphogy betöltötte a 18. életévét Tóth Fatima, máris jelentkezett a Blikk szépe versenyre, hogy végre megmutassa bájait. A barna hajú szépség barátja reméli, hogy szerelme bejut a decemberi fináléba, és a nyuszis magazin címlapján is ő fog pózolni.
– 15-16 évesen kezdtem modellkedni Katona Miklós fotóművész biztatására. Azt mondta, hogy ha betöltöm a tizennyolcat, akkor nyugodtan vállaljak félaktot vagy aktot is, ezért nagyon jókor jött a Blikk szépe verseny – kezdte a fiatal szépség, akinek azonban nem a fényképezőgépek világa az egyetlen szerelme.
– Három éve elmentem a barátaimmal karaokézni, ahol annyira megtetszettem az egyik vendégnek, hogy beajánlott egy producernek, aki elhívott a stúdiójába énekelni. A legnagyobb elismerésem eddig az volt, amikor Szekeres Adrienn előénekeseként léptem fel egy koncerten. Imádok énekelni, úgyhogy nekem ez áll az első helyen az életemben. Úgy érzem, hogy a modellkedés és ez a verseny az énekesi karrieremet is fellendítheti, hiszen egy énekesnőnek nemcsak a hangja, de a külseje is számít.
Tovább a teljes cikkre, ahol videó is van a vetkőző magyar lányról.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?