Tudtak élni a lebukott lányfuttatók

Fényűző pompában élő sarkadi stricire és madámra csapott le a Nemzeti Nyomozó Iroda, akik Bécsben futtattak fiatal lányokat.
A bűnbanda, amelynek feltehetőleg több tagja is van, hamis munka ígéretével csalta el a tapasztalatlan nőket, akiket fogva tartottak, majd miután megfelelően „kiképezték” őket a szexmunkára, Bécsbe szállították dolgozni. Ott aztán naponta 20 férfinak kellett kielégíteni bármilyen szexuális kívánságát. A nők napi ezer eurót kerestek, a pénzt pedig mind leadták a bandának. Eddig a hatóságok 13 ilyen nőről tudnak, az emberkereskedelem pedig évek óta zajlott.
Temérdek arany, kitömött aligátorok, párducok, luxusmotorok, saját sziget a sarkadi birtokon, iszonyú sok készpénz, fegyverek – ez fogadta a kommandósokat, amikor lecsaptak a Békés megyei tanyára. A rendőrök úgy bukkantak L. Tiborra (52) és egy 37 éves nőre, hogy egy fiatal lány megszökött Bécsből, és Magyarországon feljelentést tett. A 19 éves lány elmondta, hogy háztartási munka ígéretével került a tanyára, ahol pár napig valóban a beígért munkát végezte, később azonban „munkaadója” közölte, hogy nagyobb összeggel tartozik neki, amit le kell dolgoznia prostituáltként. Hogy mindezt kikényszerítsék a nőtől, folyamatosan bántalmazták, fenyegették, hogy megölik – mondta Uzsonyi Attila, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) osztályvezetője.
A rendőrök értesítették a bécsi hatóságokat, ahol már szintén nyomoztak L. Tibor után, másik két nő feljelentése alapján. Ekkor derült ki, hogy volt olyan lány, akit két évig is fogva tartottak, hogy betöltse a 18. évét, hogy aztán prostituáltként dolgoztathassák.
További adalék, hogy szintén Sarkadról származik az a férfi is, akit azért kapcsoltak le a rendőrök, mert Svájcban futtatott lányokat. Így nem zárható ki, hogy a Bécsben, illetve Svájcban prostituáltakat futtató stricik jól ismerték egymást. Azt egyelőre vizsgálja a rendőrség, hogy az évek alatt hány lány kerülhetett fogságba külföldön, és egyelőre azt is csak megbecsülni lehet, mennyit kerestek a megfélemlített, megkínzott nőkön, de az biztos, hogy az évek alatt több milliárd forint lehetett bűnözők bevétele.
További cikkek strici és kurva témákban: Luxuskurvák perverz férfiakkal, fülledt orgiákban – A kurvákhoz járók nagy része értelmiségi – A Facebookon elcsábította, majd kegyetlenül megerőszakolta – A nő csak baszni és kiszolgálni való sovinizmus – A férfiak szerint nem megcsalás a kurvázás – Kurválkodik a politikus felesége – Megtámadták a szűz pináját áruló Lillát – Szexmunkások szervezete 48 millió forint támogatást kap. További cikkek a témában: A galaci faszszopó kurvák olcsóbban szopnak – Kamionos gyilkolja az útszéli pár meurós prostikat – Mindent elveszíthet a két focista mert tinikurvát dugtak – Az orosz cári balett tinilányainak és madamjainak titkaiból – Baszdmeg az Olimpiq szex innováció oldalon – Magyar lány szüzessége eladó – Tinikurvák úgy öltöznek, hogy szellőzzön a picsájuk – TBC-s beteg kurva szopta a faszokat Miskolcon – A prostitúció egy mély gödör – Sztárok és luxusmadámok – Nem tetszik a celebkurváknak ha alázzák őket – Luxusprostik az egyetemen, a tandíjat összebasszák – Utcalányt csinált belőlem – Dubaiban ribanckodnak a magyar lányok 1.rész 2. rész 3.rész 4.rész – Lecsukták a 17 éves borsodi prostituáltat – Hármat szeretnék: a szádat, pinádat, seggedet – A kurvák a legjobb pszichológusok – Keleti Györyi kurválkodott – Megbaszom az összes kurvát – Mit tett Molnár Anikó a hercegségben kétmillióért? – Kurva vagyok üss kedvedre, szopass meg, bassz szét – Virtuális húspiac: partner, szexpartner, masszázs, domina – TBC-s beteg kurva szopta a faszokat Miskolcon – A legdurvább orgiák a sztárvilágban! – Kurva drága a kurva – Film a prostitúcióról: K1 – Lady Jenny domina testileg lelkileg megkínoz – Intim Center szexshop, Bp. Károly krt. 14. – Dughat egyet a győztes hacker – Ribancok masszázst hazudnak – Több tízezer magyar kurva külföldön – Kitálal Brunei szultán egyik háremhölgye – Kurvák hirdetőoldala a Szex-partner.hu – Stricik és megkéselt, eltört karú, letépett körmű örömlányok – A kiskorú kurvázós botrány után megbocsájt Ribéry neje – Dominák szolgái többnyire diplomások – Szexmunkásnő a mobilcég reklámarca – Szeretek baszni, szopni, ribanc vagyok

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?