Vályúból evett és sárban hempergett a pornódíva

pornos_pina_disznovalMegsínylette, de mégis emelt orral távozott egy disznó mellől Annina Ucatis pornódíva, mellyel két napig hempergett a sárban, írja a Click! napilap. A 31 éves, hatalmas melleiről híres nő a lap szerint lényegében kocaként élt, még ha rövid ideig is.
Az ólban aludt, vályúból evett, és sárban hempergett. Igaz, nem saját indíttatásból viselkedett így, egy német műsor rendezői kérték ezt tőle.
– Egyelőre nem tudom, hogy kaptam-e tetűt, bolhát vagy valamilyen betegséget. Az biztos, hogy megkönnyebbülten vettem tudomásul, hogy sikerült jól teljesítenem ezen a pokoli próbán – vallotta be Annina.
A pornódíva azt is elárulta, hogy a próba alatt ellenállhatatlan vágyat érzett arra, hogy szexeljen. „A silány körülmények, az elviselhetetlen szag és a korlátozások hiánya őrülten felajzott. Hosszú órákig csináltam volna”, mondta nem kis szerénységgel Annina.
További pornós picsák: Hugyozik egyet a Szexpláza pornós picsája – Nem ízlik az öreg fasz gecije a pornós picsának – Legközelebb is basszatok meg – Dóra Venter magyar pornóst szarrá basszák – Mészáros Dóra szigetjegyet tarhál – Perverz magyar picsák megöklözik magukat. – Pornóvideó az említett disznóólban élő Annina Ucatisről:

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?