Jessica Alba és más világsztárok allűrjei

Beckham rendmániás, Jessca Alba a fertőtlenítő rabja, Katy Perry pedig nem bírja az ujjlenyomatokat! A kényszerbetegek értelmetlen vagy gyötrő gondolatok és cselekvések állandó ismétlésének rabjaivá válnak.
David Becham – Egy televízió műsorban adott interjút 2006-ban kényszeres dolgairól a focista világsztár. Órákat tölt azzal, hogy igazgatja a bútorokat a lakásában. Mindennek pontosan párhuzamosan vagy merőlegesen kell elhelyezkednie, vagy ha több van egy adott dologból, akkor a számnak párosnak kell lennie. Feleségével, Victoria Beckhammel, három hűtőt is tartanak, külön az ételnek, külön a salátáknak és külön egy az innivalóknak. „Ha 3 dobozos kóla van a hűtőben, képes egyet kidobni, csak azért, hogy párban legyenek.” – tette hozzá Victoria.
Megan Fox -Tavaly az Allure magazinnak nyilatkozta, hogy ő is beteg. Megan elárulta, hogy nagyon nehezére esik használni a nyilvános toaletteket. Mindig, mindenhova hord magával ülőke takarót, hogy ne kelljen érintkeznie a felülettel. „Valahányszor valaki használja az illem helységet és lehúzza maga után, a bacik csak úgy repülnek szét a levegőben. Ettől a falra tudok mászni, pont mint attól amikor étteremben azzal a villával kell ennem, amit már millió másik ember tett a szájába. Fúj!” – undorodva mesélte Megan Fox az Allurenak.
Katy Perry – A híres énekesnő is bevallotta, van kapcsolata a betegséggel. „Amikor turnézom, azonnal kijön rajtam az összes tünet. Hogy mik ezek? Például ha törött make-up van a táskámban, azonnal kiborulok! Vagy ha háziállatok vannak a környezetemben és a ruhámra kerül a szőrük, egyből a plafonra tudnék mászni. De a legrosszabb az összes közül, ha egy napszemüvegen ujjlenyomatot látok, nem bírok levegőt se venni, amíg le nem töröli a gazdája!.”
Billy Bob Thorton – Úgy gondolja, a kényszerbetegsége vetett véget kapcsolatának Angelina Jolieval 2004-ben. A Dateline című amerikai műsorban azt nyilatkozta, hogy folyton matek példákat old meg fejben, a kórnak köszönhetően.
Charlize Theron – A Hancock sztárjának attól áll az égnek a haja, ha az embereknek rendetlen a szekrényük. A kényszeres rendrakása annyira zavarja, hogy elaludni sem bír ha látott valamit ami nem volt élére rakva. Vajon ezt hogy bírja a jelenlegi párja?
Jennifer Love Hewitt – Úgy gondolja édesanyjától örökölte kényszeres hajlamait. „Olyan erős vagyok mint ő, ha olyasmiről van szó amiben hiszek, pont olyan makacs is. Hasonló a kényszerbetegségünk is, csak két különböző dolog zökkent ki minket. Anyu a lépcsőket számolja, én pedig nem tudok elaludni, ha nyitva van akár egy szekrényajtó is a lakásban. Elég különös és fura érzés.”
Jessica Alba – A színésznő egyfolytában attól fél, hogy valaki aludt az ágyában. Ez eléggé megnehezíti az életét, mivel elég sokat utazik és gyakran kell hotelekben aludnia. Amikor erre kerül a sor, általában eláztatja az ágyat antibakteriális szerekkel. „Lehet, hogy kényszerbeteg vagyok, de ez csak azt jelenti, ha csinálok valamit, akkor azt a legjobb tudásom szerint teszem. Sok színésznek van hasonló hajlama, de szerintem ez csak része annak, hogy jó legyél abban amit csinálsz.”
Cameron Diaz – Magára sosem mondta, hogy beteg lenne, pedig a dolog nagyon úgy fest. Makulátlan tisztaságban tartja a házát és arról értesültünk, hogy kezet is gyakran mos. Ami még nem is akkora baj, viszont képtelen megfogni a kilincseket és ajtó nyitó gombokat, túlságosan fél a baciktól amik ellepik őket.
Justin Timberlake – Az exe egyszer azt mondta: „Kényszerbeteg és figyelemzavaros, na ezzel próbálj meg élni!” Valóban, ez nagyon nehéz lehet.
Howard Stern – A Miss America című könyvében, beszél a kórról ami különös rituálékra kényszeríti, például: többször megforgatja az autórádiója gombját mielőtt bekapcsolja. „Amikor még egyetemista voltam folyton azon aggódtam, vajon majd hogyan illeszkedek be a média világába és vajon hogy keresek majd pénzt? Elég nagy volt a nyomás. A helyzet könnyítésére az agyam furcsa rituálékból labirintust épített, ami megakadályoz abban, hogy szembe kelljen néznem a félelmeimmel.”

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?