Voksán Virág 2007 CKM

Voksán Virág máris nekiállt 2011-es naptárjának elkészítéséhez, mert nem akar lemaradni arról, hogy nyomda magától kiajánlja a remekművet. „Általában a nyomda ajánlásaiból választanak a cégek, amikor a partnereiket akarják megajándékozni. Tavaly erről lemaradtam, így csak a rajongóimhoz és a hétköznapi emberekhez juthatott el. Így is sok fogyott belőle, de vidéken nehéz volt értékesíteni. Nem volt olcsó, és válság is van, talán ezért. 2500 forintért adtam, nem tudtam kevesebbért, mert nagyon jó minőségű papírra volt nyomtatva, nagyon jó minőségű festékkel. Általában 1900 forintba kerülnek az ilyen naptárak, csak azokat nagyon vékony papírra nyomják. A piacon az enyém a legjobb minőségű.
Voksán Virág máris nekiállt 2011-es naptárjának elkészítéséhez, mert nem akar lemaradni arról, hogy nyomda magától kiajánlja a remekművet. „Általában a nyomda ajánlásaiból választanak a cégek, amikor a partnereiket akarják megajándékozni. Tavaly erről lemaradtam, így csak a rajongóimhoz és a hétköznapi emberekhez juthatott el. Így is sok fogyott belőle, de vidéken nehéz volt értékesíteni. Nem volt olcsó, és válság is van, talán ezért. 2500 forintért adtam, nem tudtam kevesebbért, mert nagyon jó minőségű papírra volt nyomtatva, nagyon jó minőségű festékkel. Általában 1900 forintba kerülnek az ilyen naptárak, csak azokat nagyon vékony papírra nyomják. A piacon az enyém a legjobb minőségű.”
Egy este alatt tíz-tizenöt embert ajándékoz meg
Idén Nánási Pál helyett Boros István dolga, hogy Voksán Virággal együtt agyaljon azon, milyen képek szülessenek majd a szabadban. „Elképzelhető, hogy lesznek vizes képek, és az sem kizárt, hogy természetes víz mellett fognak fotózni. Nyáron mindenképp be kell fejeznünk a munkát, mert az első helyszínről a borítót és az egyik belső képet adtuk még csak le a nyomdának.” Voksán Virágot, amikor arra kértük, fogalmazza meg mi a különbség a két fotós közt, elsőnek az egyéniségüket említette. „Mindkettőjükkel szeretek dolgozni, mindketten viccesek. István kicsit bolondosabb, de hát ezért szeretjük. Amúgy őt régebb óta ismerem, mint Palit.”

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A playmate arról is beszámolt, hogy az utóbbi időben már jótékonykodni is szokott, nem is akárhogy, a naptárját adja azoknak, akik a legkitartóbban buliznak. „Elkezdtem. Egy este tíz-tizenöt embernek szoktam ajándékot adni. Nagyon örülnek neki, és az ajándéknaptárra együtt boldogan fotózkodnak velem. Ez jó érzés. Odaadom azokat, amiket a naptári szezonon túl már nem tudtam értékesíteni, mert sajnos nem mindenki tudja kifizetni érte azt az összeget, amennyibe a drága nyomdai technika miatt kerül.” A lemezlovas azt ígéri, a naptárat majd a hivatalos weblapján keresztül is meg lehet majd vásárolni ez év őszétől.
További Voksán Virág bulvár, szex, erotika, pornó: Voksán véleménye a lesifotósokról – Voksán Virág Dj Flower lakása – Márki Zsuzsi véleménye a Dubajozásról – Voksán Virág Dubajba utazott dolgozni – Dubajozik, dubajozás az magyar kurvák arabokkal dugnak – Benkő a Való világban, a többiek előtt is kiveri a faszát – Voksán Virág fél Benkő faszverésétől – Voksán Virág vizes vetkőzése – ValóVilágban is villant Voksán Virág – Voksán Virág meztelen Playboy képek – Voksán Virág a pokol angyala retró meztelen képek – Benkő ecsetvégre kapja Dj Flower lyukát – Voksán Virág szex titka – Szexi vastangában pózolt Voksán Virág – Voksán Virág és az egyéjszakás kalandok – Szexképei miatt perel a magyar modell Voksán Virág – Voksán Virág szexi házi videója – Voksán Virág nem szégyelli a házi szexképeit – Voksán Virág perel orálszex és faszverős fotói miatt – Voksán Virág meztelen képei – Voksán Virág pornóképek – Voksán Virág melltartó nélkül nélkül – Voksán Virág meztelen – Voksán Virág szopós szájában egy fasz
További Benkő Dániel cikkek: Benkő Dániel konkrétan fingott szex közben – Benkő bedobta kamufeleségét a pornóba – Mya Diamond pornósztárt ujjazza Benkő – Benkő farka megmoccant Dundikára

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!