VV Anikó – Nádai Anikó celeb lesz?

Alighogy VV Anikó kilépett a ValóVilág4 luxusbörtönéből, megtudta, hogy Magyarország Álomnői közé választották. A fekete démon számára néhány nap múlva kiderül, milyen eredménnyel végzett a Top100 díjkiosztó gálán, ahol olyan hírességekkel mérettetik meg, mint Balogh Edina, Janicsák Veca, Bódi Sylvi vagy Horváth Éva.

Nádai Anikóval az elmúlt hónapokban megfordult a világ. Álmában sem gondolta volna, hogy a valóságshow teljesen megváltoztatja az életét. A bajai lányt a legnagyobb meglepetés akkor érte, amikor megtudta, hogy bekerült Magyarország tíz legjobb nője közé. A magazin olvasói ugyanis beszavazták a Top100 döntőjébe.
Anikó nagyon készül a jövő szerdai megmérettetésre, a CKM és JOY nívós partijával egybekötött díjkiosztó gálára.
„Nagyon büszke vagyok, hogy bekerültem az Top10 Álomnő közé. Ez azért is nagy megtiszteltetés a számomra, mert nagyon erős a mezőny. Olyan gyönyörű lányokkal versenyezhetek az elismerő címért, és a címlapért, mint például Horváth Éva, Polgár Kriszta, Szabó Zsófi vagy Zimány Linda.” – árulta el mosolyogva a csinos ex- villalakó, aki a díjátadó előtt egy óbudai luxus fitness központban pihente ki az elmúlt hónapok „fáradalmait”, hogy a díjátadóra kirobbanó formában mehessen. Forrás: Bevezetem.hu

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?