VV Charlotte, Aradi Sarolta egy ribanc

VV Charlotte vagyis Aradi Sarolta egy ribanc VV Éva szerint. A Való világ 4 legbalhésabb játékosa, VV Éva kiosztotta az új széria szereplőit, akik vasárnap este beköltöztek a villába.
Charlotte több mint 500 férfival volt, Simon a legfurább fickó a VV-k történetében, Iza pedig kiborult, amikor smink nélkül akartak felvételeket készíteni róla. Az már most látszik, hogy a szereplők minden eddiginél botrányosabbak és a korábban alkoholproblémákkal küzdő VV Éva sem kímélte őket.

vv_charlotte

“Ez az Iza mit hitt, hogy a villában nem fogják smink nélkül kamerázni? Buta. Ez a Samu Alekoszra hajaz. Káosz professzor? South Park? Megjátssza a hülyét. Tiszta Pákó hangja van, nem? És megérkezett a ribanc, aki több mint 500 pasival volt. Fú baszd meg! Nézitek? Ez az Alexa, kilőném az űrbe” – kommentálta Éva a Facebookon.
Imádok csábítani, tulajdonképpen nincs olyan pasi, akit ha kinézek magamnak, ne szerezném meg – mesél kendőzetlen őszinteséggel hódítási szokásairól Charlotte. – Megvannak a magam trükkjei a csábításra, elég egy szemkontaktus, s már vadászom is le a férfit – teszi hozzá.
Az aerobikedzőségre vágyó 26 éves nő szívesen lenne színész vagy énekes is, a lényeg, hogy egy olyan jól kereső szakmát találjon, amivel híres és ismert lehet. – A csábításban azt élvezem, amíg megszerzem magamnak a férfit. Ezt büszkén vállalom, szerintem álszent dolog titkolni, ha valaki imád pasikat becserkészni – mondja, majd hozzáteszi: egyáltalán nem bánom, ha csak egyéjszakás kaland lesz belőle. – Persze, egy kapcsolatban is benne lennék, de hamar ráunok egy pasira, főleg akkor, ha nem jó vele a szex.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!