VV Simon megkúrta VV Charlotte-ot

VV Simon a VV6 királya megdugta Charlotte-tot (Aradi Sarolta), ezúttal viszont megjelent egy kis fétis is, mivel eléggé ráizgult új nője magassarkújára. A ValóVilág6 szerkesztői semmit nem bíztak a véletlenre a VV6 új szériájában! Elhagyták a nézői beszavazást, így maguk alakíthatták ki a karaktereket. A helyzetet VV Krisztián tette tökéletessé, aki sok siker kívánt: “Jó dugást, gyerekek” – hagyta magára a szerelmeseket. Itt újra láthat két mozgó takarót!

Zsolt és Iza smároltak, de ennek voltak előzményei is. Dorka ezt nem tudta, de eléggé féltékeny, sőt, Iza is féltékeny Dorkára, úgyhogy hivatalosan is dráma van. “Tudod te mekkora fájdalmat okoz nekem az, hogy látom, hogy szórakozol a Dorkával?” – hőbörgött kicsit Iza. Zsoltnak az volt a problémája, hogy ő Kispestről érkezett, és tudja, hogy Iza azonnal eldobná a villa után. “Te nálam annyival jobb pasikat találsz” – adta az érzelmes férfit, majd lemondva közölte, hogy hozzá a Dorka való, mert ő egyszerű srác.
A sztorit színesíti, hogy Iza elég részegnek tűnt, miközben szinte könyörgött Zsoltnak, aki vagy a történelem legdurvább kisebbségi komplexusával küzd, vagy nem akarta kimondani, hogy nem akarja megdugni Izát. Ezt annyira nem tudta feldolgozni, hogy dühében beverte a nyugiszoba tükrét, ami miatt már szinte dél-amerikai szappanopera szintet ütött meg a dráma.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!