A legdurvább szexuális perverziók

perverz_mamaMindenki másképp csinálja – énekli az LGT, ez a szexuális szokásainkra kifejezetten igaz. Vannak olyanok, akik már szinte betegesen mívelik a szexet, amit csinálnak, már perverzitás.

Szadizmus
A szadizmus de Sade márki nevéből származik, aki nyíltan hirdette ennek a tévelygésnek a szükségszerű létezését. A szadista ösztön szexuális szándék nélkül is kifejezésre juthat. A szadistának arra van szüksége, hogy a partneréből fájdalmat váltson ki, és ezt figyelje. Nemi élvezetet csak a másik fájdalma esetén érez. Ahhoz, hogy felizguljon, először megkínozza partnerét, majd magáévá teszi anélkül, hogy viszont örömszerzésre gondolna. A korbácsolás, karmolás, tűvel szurkálás, szögekkel kivert nyakörvek használata, idegen tárgyak használata jellemzi a szadista szexet. A szadizmus felfedezhető az ambíciók nélküli emberek körében, akik ily módon szabadulnak meg zavartságuktól. Előfordul politikusok, üzletemberek, vezetők körében is, akik a hatalmuk és pozíciójuk támogatására válnak agresszívvé.

Mazochizmus
A mazochizmus Sacher-Masoch gróf nevéhez fűződik. Ez a férfi sokszor kötött házasságot mások fölött uralkodni vágyó nőkkel. Vállalta, hogy feleségeinek engedelmes szolgája lesz, valamennyi kívánságukat teljesíti, és felhatalmazta őket, hogy ennek elmaradása esetén megbüntessék. A gróf állandóan büntetés alatt állt. A mazochizmus teljes alárendeltséget jelent, és az ilyen ember szexuális élvezetéhez fizikai és lelki fájdalmat igényel. A mazochista állandó és alázatos áldozat, aki azt kívánja, hogy partnere rosszul bánjon vele. A mazochista partner nélkül is képes magát kínozni. A szadizmus és mazochizmus nemcsak azért ártalmas, mert személyiségtorzító hatású, hanem azért is, mert elemi erejű szenvedéllyé válhat. Kellemetlen helyzetekbe sodorhatja az egyént, akár még a bűnözés útjára is térítheti.

Bestiofilia
Bibliai kifejezéssel élve: szodómia, amely az ember és az állat nemi aktusát jelöli. Régen leginkább az állandó nőhiánnyal küszködő fiatal pásztorok gyakorolták, de az “öleb” szó másik is erre értelme utal. Ma a ritka nemi eltévelyedések közé tartozik.

Fétisizmus
Kizárólag a férfiakra jellemző nemi eltévelyedés. A pszichoszexuális érés folyamata során a gyermek szexuális fantáziájához bizonyos holmik (női fehérnemű, cipő stb.) kapcsolódnak, és a későbbiekben ezek megpillantása vált ki nemi izgalmat. A fétisiszták gyakran szárítóról, szennyesládából lopnak ruhadarabokat vágyaik kielégítéséhez.

Frottőrizmus
A nemi eltévelyedések egyik meglehetősen gyakori fajtája. A frottőr a tömött villamoson, buszon azzal ingerli magát és jut olykor orgazmushoz, hogy nemi szervét az előtte álló nőhöz nyomja, dörgöli, vagy ha lehetősége van rá, közösülő mozgást végez. Mivel a kiszemelt “áldozat” a legtöbbször fél a megszégyenüléstől, nem tiltakozik hangosan, ez pedig tovább bátorítja az elkövetőt.

Gerontofilia
A gerontofilek (mindkét nem képviselői) előszeretettel választanak szexuális vagy szerelmi partnert náluknál sokkalta idősebb, gyakran kifejezetten öreg személyek közül. E késztetésük gyökereit leggyakrabban a személyiségfejlődésük során szerzett tapasztalatok és érzelmi tényezők együttesében találhatjuk.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!