Aranypart Beki, Herédi Rebecca és Szandika leszbiznek

Szandika eddig is nagy benyomást gyakorolt férfi hodolóira, most sem hagyja faképp őket. VV Szandika, polgári nevén Lőrincz Alexandra, erotikus neve Sandra Celebry. Herédi Rebecca, Aranypart Beki, Becky Stevensként leszbizik az általunk Grazban látott utazó erotikus vásáron. „Én már négy éve járok ezzel a társulattal. Az Aranypart alatt nyilván szüneteltettem a dolgot. Az alábbi képek Herendi Rebecca egy műfasszal:

Általában péntek, szombat, vasárnap tart egy ilyen vásár, és mindig valamilyen sportcsarnok szolgál helyszínül, ahol több színpadot is fölállítunk. A három nap alatt tizennégyszer kell egy körülbelül tízperces műsort adnom. Van szóló és páros show is, de én csak lányokkal szerepelek” –mondta a Borsnak Aranypart Beki, aki a csapatban még újnak számító Szandikával közösen is produkálja magát – a leszbizésben mindketten jártasak amúgy. „VV Szandika, azaz művésznevén most már Sandra Celebry, még újoncnak számít a csapatunkban, de nagyon jó fej és közvetlen. Van vele egy közös leszbi műsorom. A teljes cikk a Tagi szexhírek oldalon itt található.

További szex, celeb, pornó hírek: Éden Szandra rábaszott, az egyik melle nagyobb lett – Éden Niki az Aranyparton szexelt – Szexmániás fiatalok lepték el az Aranypartot – A szőke szexbomba domináns faszokra vágyik – Való Világ – Ki kicsoda – A pinaszájú plasztikbaba kiesett.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!