Bennem a kanca hatalmas fasza

36 éves férjes nő vagyok. De sokmindent kipróbáltam már. Szóval nem hagytam ki a jó pasikat ha egy mód volt rá. A férjem egszer még swingerbe is elvitt de az rosszul sült el,mert őt lekötötte egy nagy darab nő végig engem pedig a társaság 6 férfitagja reggelig szórakoztatott felváltva. Kitört a balhé mert én jól éreztem magam,de neki nem jött be az egész. Többet hallani sem akart ilyenről. Persze azért mindíg megtaláltam a megfelelő alkalmat és helyzetet. Történt hogy a férjem vásárolt a gyereknek egy shetlandi póni kancát gyönyörü sárga tarka.
Aztán mikor három éves lett eldöntötte hogy pároztatni kellene hogy legyen kis csikó.
Tavaly májusban megbeszéte egy barátjával hogy elhozza a kis csődörét és bepárosítják. El is hozta egy lószállító trélerrel,gyönyörű csillogó fekete csődört. Kivezették a karámba a kancát és a gazdája oda vezette a csődört aki rögtön udvarolni kezdett a kancának. Csodálattal néztem a karám mellől ahogy a termetéhez képest hatalmas farkát lóbálja. Többször is felugrott a kancára de nem igazán sikerült.
Aztán egyszer csak megállt a kanca és a keményen álló farkát apró lökésekkel tövig belenyomta. Majd kemény erőteljes lökésekkel dugni kezdte. Kb 15 percig tartott az egész végül a heves lőkések elcsitultak és a lakadó farkát kihúzta a kancából. Persze csodálattal bámultam az aktust és csak most vettem észre hogy a csődör tulajdonosa engem figyelt. Huncut mosoly jelent meg az arcán és rám kacsintott. Aztán egy fél órán belül ujra próbálták a párosítást ami ugyan így történt csak hoszab ideig tartott az aktus.
Mire befejezték éreztem hogy már teljesen át ázott a bugyim. Aztán megbeszélték a férjemmel hogy három nap mulva ujra kell próbálni a párosítást igy a lovat nem cipeli oda vissza hanem ott hagyja nálunk. Ennek nagyon örültem hiszen az állatok etetése gondozása rám várt mert a férjem kora reggeltől este későig dolgozik.
Az első este is korán lefeküdt aludni én pedig tévét néztem majd bekapcsoltam a videót és a férjem eldugott kazettái közt megkerestem egy animálos kazettát amit egyszer véletlenül fedeztem föl.
Ezen egy lányt dugott meg egy póniló. Nagyon felizgatott a látványa ahogy a hatalmas dorongját teljesen benyomja és utánna csorog ki a rengeteg ondó. Közben egy kicssit maztiztam is és lekapcsoltam a tévét hogy aludni megyek. De nem bírtam elaludni és a nyitott ablaknál hallottam hogy a lovak egymásnak válaszolgatnak az éjszaka csendjében. Aférjem szerencsérenem ébredt fel rá én pedig kimentem az istálóba megnézni hogy mi van velük. A csődör egyfojtában hívogatta a kancát az meg válaszolgatott. Gondoltam ki kellene próbálnom amit a filmen láttam.
A csődört átvezettem a kanca mellet lévő boxba. Persze rögtön ágaskodni kezdett neki a szerszáma és át akart mászni a válaszfalonn ezért szorosabbra kötöttem a kötelét hogy ne tudjon felugrani. Becipeltem egy szalmabálát a boxba és ráteítettem pokrócot. Elkezdtem simogatni a hatalmas szerszámát ami keményen meredt felém. Kicsit megszopogattam és leültem a szalmabálára ugy hogy félig alácsúsztam.
A hálóingem felcsuszott a derekamra ő pedigmár kereste is a bejáratot apró lökésekkel. Pillanatok alatt beletalált.
Eddíg könnyen ment de amikor egyre erőteljeseb lökésekkel kezdte betolni mndíg méjebbre akor már azt hittem szét szakít. De megmarkoltam és kb 30cm becsúszott de ennél többet nem engedtem benyomni. Leírhatatlan érzés volt a hatalmas szerszám ahogy eszített és elkezdte telilövelni ondóval a puncim. Közben többször is olyan orgazmusom volt amit még soha nem tapasztaltam. Aztán akkor lepődtem meg amikor ki akarta húzni a farkát hatalmasra duzzadt a feje és kifele azt hittem szétszakít. Remegő lábakkal másztam ki alóla és amikor feláltam csorgott végig a combjaimon a rengeteg sperma.
Már éjszaka kettő volt mikor bementem lefürdeni és aludni. Reggel már elment a férjem dolgoozni mikor felébredtem. Még reggel is remegtek a lábaim . Persze aznap nem mentem dolgozni annyira kikészültem,de setére már allig vártam hogy elaludjon a férjem. Rögtön mentem az istálóba és egymás után kétszer megdugattam magam a csődörrel. A legnagyobb sajnálatomra harmadnap jöt a gazdája és ujabb párosítás után elvitte haza. Azóta született egy kis csikó ami legnagyobb örömömre fiu. És már lóbálja a kis fütyikéjét.
Már most nagyobb mint egy férfi himtag. Nagyon szelíd és kedves a kicsi. Bízom benne hogy sok örömöm telik majd benne.
További állatpornó a szexplázán: A félmeztelen Angelina Jolie mellét ló csókolja – Magyarország az állatpornó központja, kettévágott pitbull és vaginában fuldokló hal – Állatszex művészi erotikától a hard pornóig – Állatszex pornó videók – Bestiofilia vagy szodómia amikor az ember egy állattal közösül – Angelina Jolie állatszex – A kutyám lett a szeretőm – Suzy Spark állatszexes magyar pornós lány – Tanácsok és tapasztalatok kutyaszexhez – Állatszex témák az Olimpiq.com oldalról: Azt akarta, hogy szopjam le a kutyámat – A barátnőm kutyája benyalt aztán megdugott – Állatszex lóval és kutyával – Állatszex lóval és kutyával – Állatszexre kényszerítette a lányát. – Állatszex témák a Hirbak.com oldalról: Állatszex a kutyámmal, avagy hogyan dugj a kutyáddal – Lófasszal enyelgő ribancok – Állatszexes amatőr fiú a neten – Óvszert húzott kutyája farkára – Állatszex: művészi erotikától a hard pornóig – Állatszex, lófasszal enyelgő lányok – Bestiofilia vagy szodómia amikor az ember egy állattal közösül – Gorillával közösült egy férfi
További állatszex a Bixip.com oldalon: lószex, animalsex, animalszex, dogsperm, horsesex, horse sex, horse fuck, lószopás, zoosex, zooporn, zoo porn, farmsex, horsecum, petsex, bizarre sex, bizarrsex, animalfuck, horsedick, horse dick, beastsex, beastiality, animal porn, bizar, bizarr, lógeci, lófasz, kutya, állatszex, állatszex, zoo, bizarre, dog, kutyaszex, dogsex, animalsex, animalszex, dogsperm, zoosex, zoo porn, farmsex, petsex, bizarre sex, bizarrsex, animalfuck, animal fuck, animalsuck, beastsex, beast, beasthunt, animal porn, bizar, bizarr, dog dick, kutyageci, kutyabaszás.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?