Cser Franciska Playboy 2007

Cser Franciska a legnépszerűbb playmate-ek egyike volt. Igen, mindez a múlt, hiszen a gyönyörű kebelcsoda hátat fordít mindennek, ami hirtelen az eszébe jutott: Olaszországba költözik, férjez megy, s a tánc helyett a lemezeket tekeri. Igen, DJ lett. New Yorkban debütált.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

– Egy rádióállomással már kialakulóban van egy szerződésféle, azaz lehet, hogy nemsokára rendszeresen hallható leszek az éterben. Igazából én keményebb zenéket játszom, mint amiket itthon a house kategóriába sorolnak. Ma utazom Olaszországba, ahol egy turné vár rám, s onnan már haza sem jövök – modja a lány.
– Kiköltözöm a páromhoz, aki Rómában él. Harminckét éves, hét hónapja szerettünk egymásba, pedig már négy éve ismerem. Egy barátnőm mutatott be neki a buliján. Két hónapja a kezemet is megkérte, de már az első héten szóba került az eljegyzés közöttünk. Rövidesen esküvő is lesz a jelen állás szerint. Úgyhogy nincs okom a panaszra, boldog vagyok. Ő a magyar nyelvvel, én az olasszal küzdök gőzerővel, igaz, most lépéselőnyben leszek, mert Rómában lesz az otthonunk. De szerintem ez legyen a legkisebb gond közöttünk.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!