Debreceni Zita bugyijában mi lehet

Debreceni Zita vetkőzött több magazinnak, a többi fotóért kattints a képre. Mostanában a fényképezőgép másik oldalára áll és divatcég tagja. Nőies domborulatok, csipke és szatén koktélruhák, fekete-fehér színek jellemzik a Sugarbird őszi-téli kollekcióját, amely minden eddiginél szemet gyönyörködtetőbbre sikerült. A lányok új kreációikkal az ötvenes-hatvanas évek díváit, Adrey Hapburn, Sophia Loren és Brigitte Bardot eltéveszthetetlen stílusát idézik. A ruhákat először egy exkluzív divatfotózáson mutatták be a modellek, akikről Debreczeni Zita készített képeket.

Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda egy elegáns budai szórakozóhelyen, a Symbolban készített különleges fotósorozatot a divatmárka idei őszi-téli kollekciójáról. Jagasics V. Csonka Hedvig vezető divattervező a ruhákról elmondta, továbbra is a jól megszokott bulizós, csinos darabok dominálnak, de az ünnepekre való tekintettel az elegáns vonal még nagyobb hangsúlyt kapott. “A nőies idomokon különösen jól mutató extra mini ruhák, csipke és szatén megoldásokkal kiemelt szerepet kaptak az új kollekcióban. De az örök kis feketéről sem feledkeztünk meg. A lányok most egységben terveztek, ki-ki a saját stílusjegyeit beletéve” – mesélte Hedvig, aki maga kérte fel Zitát, készítsen fotósorozatot a ruhákról.
“Zita nemrég egy barátnőmet fotózta, amikor megláttam a képeit. Ekkor már tudtam, hogy más nem készítheti el az idei katalógusunkat, csak ő. Sőt, soha többet nem szeretnék más fotóssal dolgozni, hiszen ő igazán jól ismeri a márkát, tudja mi a legjobb nekünk” – tette hozzá a tervező. A lányokat megérintette a Dolce Vita életérzés, különösen Dukai Reginát, aki mostanában kedvese miatt sok időt tölt Olaszországban. “Az olasz hangulat már gyerekkorom óta szimpatikus, de most hogy nagyon sokat járok Itáliába különösen megérintett az életérzés. Az ottani nők, akik háziasszonyok és ízig-vérig dámák egyszerre, mindig nagyon lenyűgöznek öltözködésükkel. Soha nem veszítik el nőiességüket” – árulta el Regina, akivel Horváth Éva csak egyetérteni tudott.
– Imádom ezt a stílust. Ezt képviselte Sophia Loren is, akire gyakran mondják, hasonlít a karakterünk. Ráadásul annak is nagyon örülök, hogy rendhagyóan fekete-fehér képek készülnek rólunk, mert nekem azok sokkal jobban tetszenek, mint a színesek – magyarázta Éva.
További vetkőző magyar sztár képek, hírek, bulvár: A vetkőző lányok Sugarbirdje nyit az állatvédelem felé – Bódi Sylvi kancsal, egyik melle nagyobb, és öreg – Az állatkínzás ellen kampányolnak a celeblányok – Híres celebeket dugott VV Gergő Debreczeni Zitát is dugta – Bódi Sylvi meztelenül a pináját simogatja – Debreczeni Zita későn fog szülnszülni – Zimány Linda vaginája a gazdag farkakat szereszereti – Vadító focistafeleséggé vált Dukai Regina – Debreczeni Zita kurva sok pénzbe került – Zimány Linda pózol, Debreczeni Zita fotózza

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?