Gubás Gabit meglepte a pikáns siker

gubas-gabi-a-prostiHat hét alatt nyolc telt ház, és már a szeptemberi bemutatókra sem lehet jegyet kapni. Mi a 11 perc titka? Paolo Coelho, avagy az erotikus tartalom?
„Szerintem Coelho – mondja Gubás Gabi (36), akinek ez az első 18 éven felülieknek szóló munkája. – Korábban nem olvastam, de most már tudom, hogy ez a női önmegvalósításról, és útkeresésről szóló könyv az alapműve, és nálunk még egyik regényét sem dolgozták át színpadra. Ekkora sikerre viszont tényleg nem számítottam” – tette hozzá a gyönyörű színésznő, aki meztelenül, szétgombolt viharkabátban látható a plakáton, és az egyik legmeghatározóbb jelenetben hosszú percekig játszik teljesen ruhátlanul.
„Igen, ez egy pikáns darab, de nem a nyuszis magazin színpadi változata! A mondanivaló kifejezésének szükséges eszköze a meztelenség. Nem feszélyez, hogy egyszerre 550 szempár szegeződik rám, mert a színpadon nem önmagam vagyok. Nem lennék oda való, ha egy ilyen intim jelenetnél azon gondolkoznék, szégyelljem-e magam – mondta Gabi, és elmosolyodott. – Erre nem is lennék képes, mert nem nagyon tudok egyszerre több dologra koncentrálni.” A színésznőt az is meglepte, ahogy kialakult az örömlányos mozgáskultúrája: „Ahogy felvettem a munkaruhát – mondta kacagva. – Ösztönösen megtaláltam a kapcsolódási pontokat. Olyan ez, mint a sziklamászás. Tíz méter magasan már zsigerből tudod, mibe kapaszkodj.”
További cikkek a témában: Alföldi Róbert műfasszal sokkol – A magyar szexus színdarabja, Tiszántúli Emanuelle – Moziszex Oroszlán Szonja és Szabó Győző Valami Amerika – Stefanovics Angéla – Détár Enikő mezetlen – Dézi táncosnő meggyilkolása színdarab lett – Jó melle van a békének Alföldi Lüzisztratéjában – Vérfürdő színpadon – Az orosz cári balett titkaiból – Mi lesz a liliomtipró rendezővel – Nagypapa erőszakol kamaszlányt, csoportszex és trágárság – tovább „építi” Alföldi a Nemzetit

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?