Homoszexuális orgiák a Vatikánban

Bombaként robbanhat a Vatikánban egy hamarosan megjelenő könyv. A szerző nem kevesebbet állít, mint hogy egyes homoszexuális papok igen forró összejöveteleket szerveztek a miniállamban.
A VSD magazin értesülései szerint a Szex a Vatikánban című könyv minden eddiginél nagyobb botrányt kavarhat a katolikus egyház köreiben. A szerző, az újságíró Carmelo Abbate hosszú ideje igen mélyen elmerült a Vatikán-béli meleg papok világában, és állítja, az említett privát összejövetelek egészen távolról sem férnek össze a katolikus egyház tanításaival.
A partikat magánklubokba, illetve bizonyos zártkörű szaunákba szervezték, ahová Abbaténak sikerült bejutnia, sőt, rejtett kamerájával felvételeket is készített.
– Állítom, hogy a Vatikánban szolgáló papok 98 százaléka meleg – reagált Abbate arra a felvetésre, miszerint egy kivételes, elenyésző kisebbségről lehet csupán szó.
Az utóbbi időkben hazánkban is gyakoribbak a papokat, püspököket ért nyilvános vádak: gazdasági bűnök, pedofília, értelmetlen és hiú pénzszórás, kivagyiság.
– Hit és erkölcs dolgában. Például, ha valamelyik főpap tagadná az egyház dogmáit, akkor fölléphetnék ellene. Az egyházmegyék anyagi ügyeit én nem ellenőrizhetem. Hogy mit művelt igazából Pécsen és Mohácson az ominózus Fény Kft. pap ügyvezetője, az egyházmegye vagyonkezelője, és mit tudott minderről Mayer Mihály püspök úr, ahhoz nekem érsekként nem volt közöm. A hibáinkat nem titkoljuk, de ha valamit nem tudunk, azt nem hirdet(het)jük – mondja a kalocsai érsek.
– A főpapok fényűzése erkölcsromboló botrány! Krisztus mást hirdetett. Ha – amikor sok ezren éheznek e hazában is – a főpásztor, Pécsen 40 milliós BMW-vel jár; exkluzív lakosztályt tart egy mohácsi hotelben – háborítja a lelkeket. Bántó lehet az is, ha Kiss-Rigó püspök úr saját tulajdonú foci csapatot gründol Szegeden… Én a sportba, egy csapat-építésbe nem tudok beleszólni. Lehet az jó is. Nem volt mindig korrupt a foci. Én el tudom képzelni, hogy püspök testvérem egy olyan, erkölcsileg tiszta közösséget akar menedzselni, ahol a játék a fontos, és nem a pénzt.
További cikkek a témában: Szex, hazugság, reverenda: főpapok fedezték a püspök titkait -Pedofil nyomozás egy apácák által vezetett intézményben – 21 pedofilgyanús papot függesztettek fel – Lázadozik a volt pécsi püspök: médiaháború folyik ellenem – A püspökségnek volt fekete kasszája is – Feljelentések után lemondott a püspök – Szexbotrány és sikkasztás ügye van a pécsi püspöknek – Az egyházi pedofilbotrányok igazából melegügyek – Az erőszakolta meg a gyerekeket, aki csak akarta – Papi szex, oltár előtt szopatta a pap, 80 ezer Ft-ot kapott, cikk itt. A fiú állítása szerint meg is dugta a papot. Pénzért mindenre kapható, riport készítés közben megdugta az anyját is. Templomban szopott a homoszexuális pap – 12 éves kislányt gyalázott meg a pap – Pedofil képek a plébánián – Szexuális molesztálási botrány Hollandiában – Feljelentések után lemondott a püspök – Oltáron szexelt a 12 éves kislánnyal a pap – Vak gyerekeket erőszakoltak meg katolikus papok – Az banán volt, nem a péniszem, mondja a pedofil pap – A papi pedofília áldozatai tüntettek Rómában – Szexbotrány és sikkasztás ügye van a pécsi püspöknek – Buzibárokba járnak a papok – Pedó pornótól hangos a Vatikán – Oltár előtt fajtalankodott az idős pedofil pap videóval – Pedofilbotrány miatt házkutatás a bíborosoknál – Brazíliában pedofíliával gyanúsítanak egy lengyel papot – Pedofília miatt távozhat augsburgi püspök – Elnézést kért a gyerekmolesztálásokért a pápa – A pedofília nem csak a katolikusoké – Férfiprostikra költötte lopott millióit a buzi pap – Papi pedofília az olasz papokkal is – Homoszexuális papok – A pedofília nem csak a katolikusoké – Minden katolikus gyülekezetre jutott egy pedofil vagy buzi – Buzi papok, terhes apáca sokkolja Vatikánt – Az egyház és gyerekzaklató papok önvizsgálata

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?