Kiszel Tünde 2005

Kiszel Tünde ne pereskedjen, ez az eredmény. Másfél millió forintjába került Fluor Tominak, hogy egy átmulatott éjszaka folyamán szokatlanul alpári stílusban gyalázta Kiszel Tündét.
Fluor Tomi valóban nem kímélte a naptáras hírességet, aki erre válaszul perrel fenyegette meg, az énekes pedig szó nélkül fizetett. Egészen pontosan 1,5 millió forintot. Most újabb per lehetősége bukkant fel a láthatáron: Tündét ábrázoló baba került a piacra, a hízelgőnek nem mondható “Bugyigyűjtő” felirattal. A médiszemélyiség úgy gondolja, a megkérdezése nélkül nem lett volna szabad ilyen babákkal előrukkolni, de megbocsát, ha jutalékot kap a vételárból.
A Terefere Party olvasói úgy gondolják, hogy Kiszel Tündének egy ilyen ügy miatt felesleges lenne a bíróságon kopogtatni. 73 százalékuk gondolja úgy, hogy inkább egyezzenek meg egy olyan megoldásban, ami mindkét félnek hasznos, és mindössze 27 százalék válaszolt úgy, hogy ez igenis alap egy perre.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kiszel Tünde és további vetkőző magyar sztárképek, hírek, bulvár: A Puruttya megtalálta Kiszel Tündét – Kiszel tünde baráti buliban mutatta be naptárát – Ganxsta pofán baszta Kiszel Tündét – Kiszel szőrös pináján gúnyolódott Hajdú – Pucér képeit mutogatta Kiszel, míg a lánya kórházban volt – Kiszel Tünde dominaként pózol naptárán – Kiszel Tünde szőrös pináját imádja a Napiszar – Kiszel álszeretőkkel baszta át a népet és a médiát – Kiszel Tünde csak nem bír a pinájával – Kiszel Tünde az Operabálon is kavar – Kiszel Tünde ápolatlan pinája és haja – Kiszel Tünde fiatalkori szexképei – Kiszel Tünde állatpornóval alázvaKocsis Orsi és Kiszel Tünde képeire verik a faszukat a diliházban.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!