Lady Gaga hermafrodita?

Lady Gaga, az ismert énekesnő olyat mutatott a világnak, ami egy nőtől merőben szokatlan. Kiderült, hogy a sztárnak pénisze is van. Az énekesnő sajtósa tagad.
Az amerikai sztár egy koncerten a Money Honey című dala előtt a közönséget szórakoztatta szövegével, egy látványelemnek szánt robogón ülve. Mikor leszállt a járműről, szűk ruhájának igazgatása közben kivillant az, amit a Bild német bulvárlap szerint titokban szeretett volna tartani: a pénisze.
„Igen, van férfi és női nemi szervem is, de nőnek tartom magam“ – mondta állítólag Lady Gaga, akinek elmondása szerint csak egy igazán kicsi pénisze van. Szexi és tüzes nőnek tartja magát, nem érdekli mit gondolnak mások hermafroditaságáról.
Az énekesnő sajtósa hevesen tagadja, hogy a fenti nyilatkozat valódi lenne. Az mindenesetre találgatásra ad okot, miért vett fel Lady Gaga ilyen szűk ruhát, ha van rejtegetni valója. Sokak szerint csak egy jól megkomponált reklámfogásról van szó.
Lady Gaga, polgári nevén Joanne Stefani Germanotta New York-i olasz szülők gyermeke, 1986-ban született. Művészneve a Queen együttes legendás Radio Gaga című számából ered. 2008-ban jelent meg első albuma, a Fame, mely a slágerlisták élére repítette a fiatal énekesnőt. Lay Gaga erotikus fotók itt

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

3 thoughts on “Lady Gaga hermafrodita?

Vélemény, hozzászólás?