Lelépett apjától a ValóVilág Szandikája

Édesapja haragszik Szandikára a zsivány barátai miatt. Olyannyira, hogy a plasztikcica átköltözött Sándorhoz, akinek a lovak körüli munkákban segít.
A Villába való költözés előtt egy szerény tököli házban élt Lőrincz Alexandra, a ValóVilág 4 plasztikcicája. Hamisítatlan vidéki környezet, fával fűtött vályogház, vaskályha melegíti az egymásba nyíló szobákat. A tipikus legénylakban mindenütt visszaköszön a tulajdonos lóimádata. Lovak képe mindenütt. És Szandié. A lány szobájának falán egy festmény: a hamvasan fiatal Szandi meztelenül áll a mezőn. Egy barát festette, látható, milyen volt a szőkeség a rengeteg plasztikai beavatkozás előtt. Szobájából az udvaron tárolt takarmányra és lovas kocsikra látni. A felismerhetetlenségig átplasztikázott lány a hétköznapokon itt segédkezik az állatok mellett, gumicsizmában.
– Szandi személyiségére ez a kettősség jellemző – meséli róla Sándor, a lány patrónusa. – Ha azt hiszik, hogy csak meztelenkedést láthatnak tőle a Villában, meg fognak lepődni. Nem is hinnék, milyen mély érzésű lány. A külseje lázadás: gyűlöli az átlagosságot, a szürkeséget. Ezért jár állandóan plasztikáztatni. Pedig helyes kislány volt, teljesen normális kinézettel, gyermekkora óta ismerem – magyarázza a férfi.
Információnk szerint Szandika egy hangos családi vita után költözött át a szomszéd portára Sándorhoz.
– Édesapja smasszerként dolgozott a tököli börtönben, és nem örült annak, hogy a kislánya olyan alakokkal barátkozik, amilyeneket ő napközben őriz – mondja kelletlenül Sándor. – Szandi már kislánykorában akaratos gyerek volt, eltökélte, hogy elszakad a szülővárosától és híres ember lesz. Remélem, hogy a Villába költözéssel megtalálja a számítását. Nála melegszívűbb embert nem ismerek. Forrás: Borsonline

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?