Lily Allen énekesnő félakt képek

lily_allen_ciciLily Allent eddig sem úgy ismerte az ember, mint aki kézikönyvből tanulja a botrányokozást. A szókimondó sztár egy férfimagazin kedvéért szabadult meg ruháitól, és kendőzetlenül beszélt magáról is. A 24 éves énekesnőnek ugyanis ritka tehetsége van ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet. Hol a melltartóját hagyja otthon – ráadásul elég gyakran -, hol pedig meggondolatlan kijelentéseivel borzongatja az érzékenyebb lelkületűek idegrendszerét.
Nos, ez alkalommal sikerült két legyet ütnie egy csapásra: a GQ októberi számában ugyanis hódolhat kedvenc hobbijának, a cicifix mellőzésének, ráadásul magvas gondolatait is megoszthatja a magazin olvasóközönségével.
Nem érdekli mások véleménye. Bár a brit dalos pacsirta a pikáns fotók többségén csak sejteti bájait, azért akadt közöttük olyan, amin bevállalja melleit – igaz, számára ez nem valami forradalmi tett, hiszen azok „csak cicik”, semmi különleges nincs bennük, ahogy azt korábban már elárulta a kiadvány februári számában.
A GQ-fotózásnak egyébként az adta az apropóját, hogy a férfimagazin a 2009-es év nőjének választotta – ami nem kis eredmény ahhoz képest, hogy mindössze három éve ismerte meg a világ Allen kisasszony nevét a Smile című dal kapcsán.
Mindenesetre a képek körítéseként az énekesnő legalább kifejthette: nem érti, miért kell őt elítélni, ha felönt a garatra vagy olykor-olykor drogokhoz nyúl, hiszen hasonló korú társai mind ezt teszik. – Úgy vélem, amíg az embert nem bűnös szándék vezérli, és nem bánt másokat, nem kell szégyellnie magát semmiért. Igen, drogoztam, mindig is viccesnek találtam az egészet, de nem hiszem, hogy emiatt rossz ember lennék – mesélte.
Azt is megosztotta a magazin újságírójával, hogy szexelni ugyan szeret a korabeliekkel, de komolyabb kapcsolatot csakis idősebbekkel tud elképzelni. Ám a legjobban azt élvezi, ha férfiak veszik körül – amivel valószínűleg nincs egyedül. Elvégre melyik nő nem imádja, ha körüldongják a pasik?

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!