Mindent ami luk, röptében a legyet is

A szex az mindenkinek fontos. Jó a közérzete, szép a bőre, magabiztos lehet valaki, ha rendezett a szexuális élete. Persze ehhez egy megfelelő partner is szükségeltetik.
A férfiakra szokás mondani, vadásznak, trófeát gyűjtenek, amit aztán otthon a falra akaszthatnak. Jól teszik, csak ne mutogassák, mint a bélyeggyűjteményt. Nem semmi teljesítmény megingatni a női nemet, és kicsikarni az igent.
Mit akar a lány és a fiú?
A hölgyek intimitást, a pasik szexet akarnak. „Mindegy milyen luk, csak darázs ne legyen benne”, érzésével élnek a hímneműek. Ami a csajokat elrettenti és a férfiakat, mint kudarc érheti a szexuális és párkapcsolat teremtésben. Hogy a kudarcokat elkerüljék, igyekeznek eltitkolni vágyaikat a pasik, és inkább áttételes módon kifejezésre juttatni. Az a fiú, aki szexuálisan felfokozott időszakában megtanulja a nők nyelvét, később sikeres kapcsolatokat tud kialakítani. De vajon kinek megy ez zökkenőmentesen?
A kapcsolatok minőségét nézve, úgy tűnik, keveseknek, de semmi ok a csüggedésre idővel változik a helyzet. Az idő múlásával, és a házasság után már a férfiak is és a nők is egyformán az intimitást helyezik előtérbe.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?