Perverz szex lóval és kutyával

A barátnőmnek van egy lova. Megkérdezte,hogy meg akarok-e tanulni lovagolni. igent mondtam és meglátogattam a tanyáján. Kihozta a lovat,majd magyarázni kezdte,hogy kell lovagolni. Közben a ló kieresztette a nagy farkát,a barátnőm meg simogatt a lovat. Majd mesélni kezdett,hogy a ló milyen tiszta állat,és hogy mennyivel hüségesebb,mint egy pasi.
Akkor már tudtam miról van sző és mondtam ne zavartassa magát. Erre rábukott a nagy lofaszra,és utolso cseppig kiszivta a lógecit. Majd engem akart rábeszélni hogy szopjam a lovat.
Nekem ez még uj volt,inkább csak néztem,A barátnőm levetközött és berakta magának a nagy lofaszt. Hatalmasatt élvezetett,ahogy feszitette a pináját. Nekem is nedvesedett a puncim,de nem láttam férfit a tanyán. Bementünk az istálloba és ott láttam az egyik alkalmazottját. Az is a lofasszal játszott. Verte a lonak az egyik kezével a másikkal a saját farkát. A barátnom rábukott erre a lofaszra is. A pasi meg odajött hozzám és megkérdezte,hogy van-e kedvem egy kis játékhoz. volt egy dikó az egyik boxba és arra feküdtem le.
A pasi már nagyon be volt gerjedve és nyalni kezdte nedves pinám. Majd baszni kezdtünk. Isteni volt,annyira mocskos a szitu,de nagyon élveztem. A pasi rá élvezett a seggemre. Majd szólt az egyik kutyának aki lenyalta rolam. Isteni volt az érdes nyelve ahogy nyalt. A pasi megforditott és a kutya fejét a puncimba tette. A kutya tudta a dolgát és már lefetyelte is. a pasi ujra verte a farkát,ami egyre nagyobb lett. Majd ujra baszni kezdtünk. Nagyon sokszor elélveztem. Gondoltam,miylen mázlista a barátnőm.
Majd amikor a pasi elélvezett ujra a kutya következett. A pasi most a kutya farkát kezdte verni,majd szopni. Ledöbbetnem,hogy mekkor fasza van a kutyának. Majd a pasi négykézláb állitott és berakta a pinámba a méretes kutyafaszt. Isteni volt. Feszitett, csöpögött,a blöki folyamatosan spriccelt belém.
Majd egyre keményebb és nagyobb lett. Amikor elélvezett a pasi kezdte nyalni teleélvezett pinám. A barátnőm közben befejezte a ló szopást és minket nézett, simogatta a punciját. A pasi most őt kezdte nyalni.
Imádta kinyalni az állatok gecijét. Egy igazi perverz volt. a barátnőm letérdelt ,és füttyentett a kutyának. Előjött egy óriás malamut aki egyből ráugrott. Ugy beverte a farkát,hogy látszott hogy nem ez az első alkalom. A pasi meg aláfeküdt és a pinájaba rakta a faszát. A barátnőm visitva élvezett. Azota rendszeres vendég vagyok nála.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?