Prostiáradat várható a foci EB-n

Növekvő ukrajnai szexturizmus. A kutyáktól tisztogatját az utakat, a kurvák szaporodnak. Ezrével áraszthatják el a prostituáltak a 2012-es futball kontinensviadal meccseinek otthont adó városokat a jövő nyáron – adta hírül a Korreszpondent internetes hírújság. A jövő évi ukrán-lengyel labdarúgó Európa Bajnokság mérkőzéseinek ukrán házigazdái attól tartanak, hogy Kijev, Harkiv, Dnyipropetrovszk és Lviv (Lemberg) a futball mellett a szexturizmus híveinek célpontjává is válhat. Számos szociológiai intézet előrejelzése szerint ugyanis az EURO-2012 rendezvényei ukrán prostituáltak ezreit fogja vonzani ezekbe a városokba.
– Egyre erősebben észleljük azt, hogy az Ukrajnába érkező turisták számottevő része nem a természeti és történelmi látnivalók miatt utazik hazánkba, hanem az ukrán örömlányok kedvéért – nyilatkozta Olga Balakireva, a Jaremenko Közvéleménykutató intézet munkatársa.
Hasonló jelenséget már Odesszában is tapasztalható, ahol az idei júliusban rendezték a nemzetközi Sea Breeze tengerészeti hadgyakorlatot. az ügyfelekre vadászó örömlányok tömege láttán a parancsnokok megtiltották a külföldi katonáknak, hogy eltávozáskor 100 dollárnál több zsebpénzzel szálljanak partra.
További kurvás cikkek: Nehogy már sajnáljuk a faszszopó kurvákat – Cicciolina, Staller Ilona is dubajozó kurva volt – Dubajozó luxusrobancok után kutat Hajdú Péter – Rajongott a magyar kurvákért az IMF-vezér – Menjünk dubajozni, kevés az arab kurva – Araboknak is árulták a celeb és szépségkirálynő választások csajait – Magyar pornós és celeb lányok escort húspiacon kurválkodnak – Stohl András félmeztelenül adott interjút Szalai Viviennek – Szétbaszott zsidó kurvák seggéről készített gipszlenyomatot Simon László

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!