Sáfrány Emese magyar celeb minden lyukát négerek baszták

Csúcsra jutott szakmájában Aleska Diamond. Igaz, a topless időjós Sárfány Emese nem meteorológusként kapott díjat, de számára az is értékes, hogy az év legjobb külföldi színésznője lett a Las Vegas-i Xbiz Awards pornógálán.

A pornós szakma is csodálja, hogy az alacsony lány, hogy tudja az ánuszába és vaginájába fogadni a 28 centis néger hímvesszőket. Egyszerrre is.

Másodszorra lett Amerikában a pornó fellegvárában az év legjobb külföldi pornószínésznője Aleska Diamond, akit a hazai nézők a PRO4 topless időjárás-jelentés műsorvezetőjeként ismerhetnek… A cikk folytatása itt.

Safrany_Emese_harom_fasszal_baszik

Kapcsolódó cikkek: Sáfrány Emese pornós nevén Aleska Diamond bevállalós pornósztár lett – Sárfány Emese pornós időjós nem találja az igazit – Sáfrány Emese, Aleska Diamond néger fasszal a seggében – Topless időjósok vetkőzős videó.

Ledobta bugyiját a pornós riporternő Emese – Aleska Diamond (Sáfrány Emese) pornóvideó a szabadban – Aleska Diamond két fasszal videózik – Sáfrány Emese a pornózó riporternő – Életrajz és további linkek itt.

Ismert zenésszel vigasztalódik az egykori pornós, Sáfrány Emese. Sáfrány Emese, az egykori Aleska Diamont közel négy éves kapcsolata még csak áprilisban ért véget, most úgy tűnik, újra rátalált a szerelem.
Nem volt egyszerű dolga a ma már légtornával foglalkozó Sáfrány Emesének, ugyanis egyedül maradt alig egyéves kisfiával, hiszen Hornyák Ádám focistával úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A bejelentés óta nem beszéltek a szakítás körülményeiről, Sáfrány azóta is hallgat a szerelmi életéről.
Most úgy tűnik, hogy nem sokáig kellett egyedül szomorkodnia, hiszen az arra járók felismerték őt és ismert választottját, ahogy a Duna-parton egymás karjaiba borulva sétálgatnak – írja a Bors.

Sáfrány Emese nem fogja titkolni gyermeke előtt pornós múltját

Sáfrány Emese néhány hete jelentette be élete legörömtelibb hírét: gyermeket várnak párjával, Hornyák Ádámmal. A terhességének 19. hetében járó ex-pornószínésznőt kísérti a múltja. A minap az Instagramra tett ki egy fotót a domborodó pocakjáról, ahol több kellemetlen megjegyzést is kapott. Egyesek azt hánytorgatták fel neki, hogy mégis mit fog szólni a gyermeke, ha egyszer megtudja, hogy az édesanyja pornószínésznő volt. Emese a Borsnak reagált a kritikákra:

El fogom neki mesélni, de bízom benne, olyan gyereket fogok nevelni, aki elfogadó lesz, és megérti, hogy ez egy botlás volt az életemben, amiből tanultam, és meg tudtam változtatni az életem ezen részét. Ez egy támadási felület, és a jövőben is az lesz. A múltat eltörölni nem tudom, de már nem foglalkoztat.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!