Szarás

Szarós jelenetet a filmtörténetből, kis remekmű ez a jelenet. Mena Suvari, akit az Amerikai szépség után pár évvel egyszerűen képtelenség felismeri sötét, ragacsos hajjal ebben a filmben, nagy sebbel-lobbal távozik az ágyból a vécére, mivel már ezer éve nem kakilt a sok elfogyasztott speednek köszönhetően, és most megörült az ingernek. Szar mint szereplő, szarós videók itt nézhetők.

a_csaj_szarik_a_vecen

A por című filmben a csalódott díler pasija erre fog egy telefont és egy zoknit, és szextelefonnal próbálja oldani helyzetét. Mi párhuzamosan követhetjük, ahogy a szomszédos helyiségekben küzdenek a céljukért. Ez a film egyébként azon kevesek egyike, ahol mutatják a végeredményt is, de ennek szerepe van, nemcsak a vágás ritmusa, de a helyzet komikuma is megkívánja.

A film főszereplője Ross (Jason Schwartzman), aki a drogkészítő Szakács (Mickey Rourke) sofőrjének szegődik. Max a metamfetamintól felpörögve alvás nélkül három napig fuvarozza a Szakácsot, s ez idő alatt számtalan excentrikus alakkal találkozik; ott van Nikki (Brittany Murphy), a Szakács barátnője, aki leginkább zöld pincsije egészsége miatt aggódik, miközben Maxszal flörtöl. Spider Mike (John Leguizamo), a paranoiás dealer, aki – miközben barátnőjével, Cookieval (Mena Suvari) él együtt – különösen kedveli a telefonszexet. Frisbee (Petrick Fugit), az anyjával együtt egy lakókocsiban élő videójáték-függő srác. April (Chloe Hunter), a sztriptíztáncos, akinek randevúja emberrablásba torkollik. És persze ott vannak még az ütődött, nagy fogásra váró rendőrök (Peter Stormare és Alexis Arquette), az egyszerre két fiatal fiúval kacérkodó kuncsaft (Eric Roberts), a Szakács fő beszerzőhelyének számító bolt két alkalmazottja (Elisa Bocanegra és Julia Mendoza), valamint a gyakran hallgatózó szomszéd (Deborah Harry).
Szarással kapcsolatos videók itt:

Szarással kapcsolatos videókbejegyzések itt: Amikor a csaj randin telefossa a kádat videó – Bondage BDSM perverz szex perverz nemi képzelet – A pisiszex meg kakiszex vajon mi benne a  – A beöntés mint szexuális kedvtelés cikk – Hruby Edina seggbekúrás után Rocco szaros faszát szopta – Egy pornóscég vezetője a pornóiparról – A beöntés perverziója.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!