Szépségkirálynő kurvát is futtatott UFO Zsolti

varga_zsolt_csajokkalVarga Zsolt, akit üzletszerű kerítéssel és csalással vádolnak már több mint egy éve előzetesben van, a bíróságra is egy fegyintézetből érkezett, de kb. negyedórás késéssel, ami egészen szokatlan. Azok a vádlottak, akiket előzetesből hoznak, sosem szoktak késni. Már ez is előrevetítette, hogy ezen a tárgyalási napon valami nem lesz rendben.
Aztán árulkodó volt, hogy V. Zsolt DIY pólóban érkezett, aminek az elejére a “Nem nyilatkozhatok”, a hátuljára pedig a “Bolívia” szavakat varrta rá műanyagból. Azért tiltakozik, mert még mindig nem tudott vallomást tenni, pedig nagyon szeretne, hiába kérte az ügyvédje is, eddig erre nem volt lehetősége. Ahogy a mostani tárgyalási napon sem, mert ez az első alkalom csak arról szólt, hogy felolvasták a vádiratot.
Többek között csalás és kerítés miatt áll ma bíróság elé Varga Zsolt, az UFO együttes egykori frontembere. A mohósága miatt lebukott „Dr. Love” hosszú börtönévekre számíthat. A bíróság tájékoztatása szerint, többek között, csalás, folytatólagosan elkövetett kerítés, és kitartottság bűncselekményének elkövetésével vádolják a ma bíróság elé álló V. Zsoltot, az UFO együttes frontemberét. A kilencvenes évek sikercsapatának énekese a vád szerint három évvel ezelőtt állt össze egy autókereskedővel, S. Balázzsal, és egy egykor Svájcban prostiként dolgozó nővel, F. Fatimával, hogy lányokat közvetítsenek az A2 Clubba. Az egyszerre kint dolgozó hét-nyolc lány napi tizenkét órát robotolt, és keresete felét le kellett adnia a bordélyházban…. A teljes cikk itt olvasható.
Hiába hozta a cuccait, a bíróság nem engedte haza UFO Zsoltit. Az énekest eltiltották a sajtótól, és egyelőre a kerítés ügyében sem hallgatták ki. Az ügyészség ­szerint szépségversenyzőt is kiközvetített prostinak.
„Nem nyilatkozhatok” – írta a pólójára apró nejlondarabokból az UFO együttes egykori frontembere, V. Zsolt, aki másfél éve ül előzetes letartóztatásban lányok futtatása miatt. A volt zenész ügyében tegnap tartották az első tárgyalási napot.
Zsolt egy reklámtáskában a személyes holmijait is magával hozta, hiszen arra készült, hogy házi őrizetbe kerül. Kamerát és fényképezőt a tárgyalásra a bíró nem engedett be, noha nyílt tárgyalás volt. UFO Zsolt ügyvédje sok más furcsaságot tapasztalt… A teljes cikk itt olvasható.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!