Szex Párt alakult Kanadában

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Szexpártra is szavazhat a május 12-i tartományi választásokon a kanadai szavazók egy része, ugyanis a Nyugat-Kanadában alakult új politikai formáció ezt írta zászlajára: “A szex jó, tegyük még jobbá”.
A Szex Pártjának alapító atyái persze maguk sem áltatják magukat azzal, hogy a Brit Kolumbiában esedékes voksoláson megszerzik a hatalmat, céljuk szerényebb. A választási kampányt arra akarják kihasználni, hogy népszerűsítsék a szexualitásról vallott elveiket. John Ince, a párt elnöke civilben szexboltos. Az ő szemében a kampány alkalom arra, hogy kifejtsék, mennyire jót tesz az egészséges szexualitás az egyénnek és a társadalomnak egyaránt. A párt programjának megvalósítása az iskolában kezdődne, ahol a párt olyan nemi oktatást vezetne be, amely fokozatosan ébresztené rá a diákokat a szexualitás fontosságára. A serdülőknek elmagyaráznák, hogy bármiféle testi kapcsolat létesítését meg kell előznie a kölcsönös bizalom megteremtésének. A tantárgy része lenne az egyéni erotikus üzenetek módja és a homoszexuálisok iránti tolerancia fontosságának hirdetése.
A Szex Pártjának választási gyűlésein a szónokok síkra szállnak azért, hogy minden nyilvános parkban és az egy hektárnál nagyobb területű fürdőkben létesüljenek nudista részlegek, “hogy normális látvány legyen az emberi test és hogy ne bélyegezzék meg a nemi szerveket”.
Nem csak a fiatalokkal törődik az új párt: egyik célja a szexuális kapcsolatok elősegítése az idősotthonokban, ebből a célból bevezetné “a szexuális gondozásban jártas ápolók” képzését.
A szexpárt ötletei között szerepel, hogy a királynő ünnepét, amelyet évről évre a prüdériájáról ismert Viktória királynő emlékének jegyében ülnek meg Kanadában, a jövőben a görög mitológiában a szerelem istennőjeként ismert Erosz tiszteletére rendezzék meg, Bálint-napot, a szerelmesek ünnepét pedig nyilvánítsák fizetett ünnepnappá. 2005-ben ezekkel a szexi eszmékkel 305 voksot gyűjtött be a párt.
Ismét egy olyan politikai dolog, ami egyértelműen üzleti érdekeket szolgál: a párt vezetőjének profitját hivatottak fellendíteni a “gyönyörű” szlogenek. Sajnálatos, hogy ilyen aljas módszerekkel igyekszik valaki meggazdagodni, és szívből reméljük, hogy azon a 305 vokson kívül több embert nem fog elhülyíteni az állítólagos “honatya”. Természetesen nem a szex-szel magával van a baj, hanem azzal, ahogy életünk eme csodálatos tartozékát egyes emberek lealjasítják, mert fel akarják használni a személyes meggazdagodásukra.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?