Szexi lányok autón pózoltak

Szexi lányok pózoltak a versenyverdán. Feszül a lánc, új értelmezést nyer a versenygumi, munkába áll a franciakulcs. A homokdűnék meghódítása helyett most 12 szuperszexi lány pózol a Dakar-rali legmenőbb magyar versenyautóján. Ilyen alkalmi szerelőkkel Szalay Balázsék bármilyen versenyen elhódíthatnák az aranyérmet. Nánási Pál nem viccelt, a csapat tényleg mindent bedob a tökéletes fotókért. Nem véletlen a 12-es szám, hiszen a képekből naptár is készül majd.

Hatalmas balesetek, bukások, őrült száguldás a homokdűnéken, a végtelen kő- és homoksivatagban. A Dakar- rali után Szalay Balázsék Oroszországot hódítják majd meg júliusban. A Silkway, azaz a Selyemút-rali Moszkvában a legendás Vörös térről indul majd a Kaszpi-tengerig, Balázsék pedig remélik, hogy a tavalyi eredményt megismételve legalább a dobogó második fokán végeznek majd.
A videón: A homokdűnék meghódítása helyett most 12 szuperszexi lány pózol a Dakar-rali legmenőbb magyar versenyautóján.
További cikkek a témában: A címlaplány az új valóságshow buli – Miss Fotomodell Hungary szépségverseny lányok – Hargitai Bea megmutatja a pináját – Varga Alexandra az év playmate verseny nyertese – Nánási Pál a Hell 2012-es szexi naptárát fotózta.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!