Szexmániás ölte meg a prostituáltakat

A nyomkereső kutyák egy csontdarabot találtak annak a kaliforniai férfinak az otthonánál, akit azzal vádolnak, hogy 18 éven át fogva tartott egy lányt, akit még 1991-ben rabolt el. A múlt héten letartóztatott Philip Garridonak a rendőrség gyanúja szerint köze lehetett több prostituált meggyilkolásához is a kilencvenes években.
A nyomozók szerint arra csak hetek múlva, különböző tesztek elvégzése után kaphatnak választ, hogy a most talált csontdarab emberi vagy állati maradvány-e. A hatóságok tovább keresik a bizonyítékokat, amelyek a prostituáltak meggyilkolásához köthetik az 58 éves férfit.
Idős apja szerint biztosan az 1977-ben emberrablásért és nemi erőszakért egyszer már elítélt, ám 11 év múltán szabad lábra helyezett Phillip Garrido az utcalányok gyilkosa.
“Szexmániás volt” – nyilatkozta a 87 éves Manuel Garrido a New York Postnak. “Szerintem ő ölte meg a prostituáltakat” – tette hozzá.
A rendőrség a múlt héten tartóztatta le a férfit és feleségét, akiket azzal vádolnak, hogy 1991-ben elrabolták az akkor iskoláskorú Jayce Lee Dugardot. A most 29 éves nőt fogsága idején a férfi többször is megerőszakolta és két lányt is nemzett neki. Garrido és felesége ártatlannak vallja magát.
Közben még több részlet látott napvilágot a férfi sötét múltjából. Első felesége, Christine Murphy egy televíziós interjúban szörnynek nevezte exét. Murphy elmesélte, hogy volt férje egyszer egy biztosítótűvel karcolta össze az arcát azért, mert egy másik férfi flörtölt vele. A nő arcán mai napig látszanak a hegek.
Garrido egyébként néhány nappal múlt heti letartóztatása előtt besétált az FBI San Franciscó-i irodájába, ahol egy két részből álló több oldalas irományt nyújtott át a nyomozóknak. A CNN hírtelevízió birtokába jutott írások egyikében a skizofréniájáról, a másikban pedig szexuális vágyairól ír. Bevallja, hogy korábban nem tudta kontrollálni önmagát és ezzel “nagy fájdalmat” okozott mindazoknak, akik viselkedésének áldozatai lettek. Garrido ugyanakkor azt állította, hogy ez a fájdalom volt az, amely megváltoztatta őt. Szerinte mindaz, ami vele történt egy “szívmelengető történet”, írásai pedig, úgy véli, segíthetnek másokon, akik nem tudják kontrollálni agresszív szexuális vágyaikat.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?