Zimány Linda nem pucérkodós munkát kapott

zimany_linda_meztelenA modell és celeb Zimány Lindának nincs többé szüksége álláskeresési járadékra. A Fem3 tévécsatorna divattanácsadójaként újra rendszeres havi fizetése lesz.
Az egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar modell Zimány Linda nem sokáig marad állás nélkül. A pár hónapja tétlenül tengődő szőkeségre a TV2 csajban nagy testvércsatornája a Fem3 csapott le. Linda a Boszorkánykonyha című műsorban való szerepléssel álmai munkáját kapta meg, hiszen azzal kell foglalkoznia amihez a legjobban ért: a divattal.
A volt szépségkirálynő körül dúló botrány úgy fest, ezzel végleg lecsengett, ugyanis amikor Linda eljött a Cool Tv-től – hogy ne szakadjon meg a munkaviszonya – álláskeresési járadékot igényelt az államtól, amit meg is kapott. A dolog óriási közfelháborodást váltott ki, a modellt úton útfélen azzal támadták, hogy bár egy milliomos pókerjátékos a kedvese, ő még sem szégyenli felvenni a napi 1355 forint segélyt. Az ügynek azzal lett vége, hogy Linda a felvett támogatást átutalta egy alapítvány számlájára.
A Boszorkánykonyhában viszont már nem kell pénzügyekkel foglalkoznia, kizárólag a legújabb divattrendekre összpontosíthatja figyelmét:
– Szerkesztőként is tevékenykedem a műsorban, nem csak egy bábú leszek. Régi álmom vált valóra ezzel a lehetőséggel, kiélhetem a kreativitásomat, és segíthetek az embereknek abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból – mondta lapunk munkatársának Zimány Linda.
Zimány Linda szex, bulvár, erotika: Zimány Linda vaginája itt – Kibékültek Kedves Feri ágyasai, Bódi Sylvi és Debreczeni Zita – Zimány és Karafiáth a Szigeten – Zimány Linda FHM vetkőzős retró képek – Zimány Linda alapítványnak adta a segélyt – Zimány Linda nem szarozik felveszi a segélyt – Zimány Linda gátlástalanul mutogatja meztelen testét – Zimány Linda meztelen fotózás verk videó – Zimány Linda meztelenül pucsít – Zimány Linda meztelenül pucsít – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi – Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda meztelenül – Zimány Linda kihagyta volna a pornóvideót – Zimány Linda pucérkodás után műsort vezetne – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi Sylvi modellek – Zimány Lindának semmi sem elég, még segélyt is kell neki – Zimány Linda, Dukai Regina, Debreczeni Zita együtt meztelenkednek – Zimány Linda pucérkodás verk videó – Zimány Linda órát vett Pirner Almától a  rúdon – Zimány Linda kihagyta volna a pornóvideót

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

2 thoughts on “Zimány Linda nem pucérkodós munkát kapott

Vélemény, hozzászólás?