DJ lesz a playmate Mészáros Dóra

Ex pornós Dorothy Black néven és playmate Mészáros Dóra hamarosan zenéjével is szórakoztatni fogja a bulizni vágyókat. A felnőtt filmek ünnepelt sztárja DJ szeretne lenni. Dóri felkészült a támadásokra, mivel nem ő az első, aki ezen a vonalon indul el a playmatek közül. A Drgenya.com úgy fogalmazott, hogy már megint egy idióta picsa aki DJ akar lenni, mert már az egész ország látta a pináján keresztül a torkát.

Rock klubok és koncertek fellépőjévé szeretne válni Dóra, aki Dora Butcher néven szeretné űzni a lemezlovas szakmát. Elismert zenészek is támogatják törekvéseit, ám a sztriptíztáncos tudja, nem lesz könnyű dolga, hiszen előítéletekkel kell majd megbirkóznia.
A Rock Tv műsorvezetőjeként is dolgozó Dóri elmondta, hogy a zene igen közel áll hozzá és rajongása nem mondható új keletűnek. Hegedülni és gitározni is tanult és a kapcsolatai között is akadt zenész, akitől e téren is elsajátított egy két fogást.
Dóri számára már körvonalazódik, miként fog kitűnni a DJ-k közül, azt azonban megígérte, hogy ez nem a vetkőzés lesz. Hogy pontosan mi jár a fejében, azt egyenlőre nem szeretné elárulni, mivel most elsősorban a szakma fogásainak elsajátítására koncentrál, melyben sok profi segítsége akad. Egy biztos, a látványelemek nem maradnak majd el a produkciójából – írja a Radiototal.hu

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! – A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

Vélemény, hozzászólás?