Erotikus horoszkóp – Szűz

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Tipikus szűz

A Szűz egy Merkúr-jegy, és a föld az eleme. Ezért kifejezetten intellektuális képességekkel rendelkezik, amelyek értelmen, módszereken és elemzésen alapulnak. A Szűznél mindennek megvan a maga helye. Nem kedveli a véletleneket és a zűrzavart. Mivel az okos Szüzek elengedhetetlennek tartják a gyakorlatias gondoskodást, nagy hangsúlyt helyeznek a gyakran túlzott tartalékok felhalmozására. Ez a csillagjegy pontosságáról, alaposságáról és megbízhatóságáról, valamint általános műveltségéről és részletes szakmai tudásáról ismert. Minden főnök szerencsének tartja, ha egy ilyen szorgalmas alkalmazottat tudhat a cégnél.

Fantasztikus képzeletre és túlzott romantikára a Szűz nem alkalmas, még érzelmi ügyekben sem. Olyan témákat, mint szerelem, házasság és partnerkapcsolat, ésszerű és jól átgondolt alapelvek szabályozzák. Mivel a csillagjegy szülöttei rendkívüli kritikus ítélőképességgel rendelkeznek, magától értetődően a partnerüket is lelkiismeretes vizsgálatoknak vetik alá.

Ez ugyan az odaadás kárára megy, de gyakran későbbi csalódásoktól ment meg. Végül a kettős kapcsolatnak élethosszig kell tartania. És az olyan takarékos Szűznek semmi kedve, hogy a nehezen megkeresett pénzét válóperes ügyvédhez hordja. A Szűz nem őrülten szórakoztató és az életet habzsoló, de szívesen látott vendég. Ennek gyakorlati háttere van. Ha valamennyi vendég eltávozott már, a Szűz feltűri a ruháinak az ujját, és gyorsan rendet rak – amit a saját életében a legjobban szeret…

Kedvenc pozíció

A Szűz férfi rajong azért, hogy a nő őt guggolva és hátulról kiszolgálja. De utána gyorsan jóvá is teszi dolgait, és igyekszik a nőnek a legnagyobb örömöt szerezni.

A Szűz nő, a saját meglepetésére, a kölcsönös kielégítésért lelkesedik. A “rossz” lelkiismerete miatt, egy a popsijára mért ütés ellen sincs ellenvetése.

Izgatószerek

Szűz: körték.
A körtének izgató hatása van a Szűzre. A gyengéd testi játékokkal kapcsolatos élvezet feloldja őket, és az új szexfortélyok iránti lelkesedés tölti el őket.

A szűz férfi

Minden más, csak nem pénzpazarló, bár gyakran hajlamos fukarságra. Minden egyes kockázatot és kalandot alaposan megfontol. Az elemző értelmének következtében hivatása az első az életében. Legszívesebben olyan helyen van, ahol nem érhetik váratlan meglepetések. A nőknek és a szexualitásnak is megvan a saját helye az életében, de nem elsődlegesek. Se nem kocsmatöltelék, de nem is bűbájos ember.
Ha már talált egy nőt, akit elég sokáig vizsgált, és aki megfelel a takarékosság és az otthoni tisztaság vonatkozásában is, akkor megtalálta a tökéletes biztonságot és hűséget. Még ha hiányolja is a szenvedélyt – békés és csendes élete lesz a Szűz férfi házában. Nem hajlamos dühkitörésekre, de sajnos akadékoskodó ember, és ha véleménye szerint túl sok pénzt költött bolondságokra, akkor fel kell készülni bizonyos dolgokra. Saját akadékoskodásán rágódhat. Hajlamos arra, hogy az erkölcsös ember szerepét játssza – nem tapasztaltból, hanem mert úgyszólván mentes az érzéki vágyaktól. Annak a nőnek, aki tetszeni akar neki, mindenekelőtt pontosnak, tisztának és ápoltnak kell lennie, és lehetőleg nőiesnek is. Szereti a hagyományosan öltözködő nőket, akiknek a frizurája is hagyományosan dauerolt. Írtózik a hosszú, rendezetlen hajtól.

Az ő esetében a nőnek kell az első lépést megtenni. Fél, hogy ráakaszkodnak, de ha a kapcsolat eljut a szexig, akkor a Szűz férfi a nőt eksztázisba juttathatja. Ezt megelőzően a nők különös szereteteiről pontos ismereteket gyűjtött, és szabályos sorrendben mindet kipróbálja, ami egy nőt izgalomba hoz. Egy érzéki nő sokat elérhet nála, és szokatlan cselekedetekre ösztönözheti. Csak fantáziát ne várjon tőle. Ha a nő a férfinak szívességet akar tenni, gugoljon le és hagyja, hogy a férfi hátulról hatoljon be. Utána ezt jóvá teszi, és arra törekszik, hogy nőt is a csúcsra jutassa. Játékosan új variációkat is megismertethet a férfival, de óvatosan kell hozzálátnia. Ha a férfi kényszerítve érzi magát, leblokkolhat, mivel számára az újdonságok erkölcstelennek tűnnek.
A Szűz nőhöz hasonlóan, a férfi sem veszi zokon, ha a fenekével kissé erősebben bánnak – egy éhes harapással vagy egy könnyű ütéssel például.

Ha a nő sokáig szeretné őt megtartani, akkor újra és újra aktivizálnia kell magát, és ezt az ágyban ki is kell mutatnia. A férfi magától nem jön rá, hogy az utolsó közösülés óta megint egy hét, egy hónap, vagy netalán egy év telt el. Nem gyötri a szex utáni vágy. Nem hiányzik neki, ha a házasságban évtizedekig szunnyad a szex.

Nagy titokban hajlamos kukkolásra – az esti sétáknál szívesen bekukkant kivilágított ablakokon, vagy meglesi a szorosan simuló miniszoknyából kivillanó popsikat. Buzgó peep-show látogató, vagy gátlástalan pornográfia-terjesztővé válhat.

A szűz nő

Egész életében a közmondásos Szűz marad, még ha el is vesztette szüzességét. Impulzív emberek nagyon bizalmatlanul, ha nem utálattal szemlélik. Kortársak, akik a szenvedélyétől megborzongnak, azt állítják, hogy képes bizonyos érzelmes felbuzdulásra.

Hideg természetük miatt igen nehezen tudják magukat más emberekkel elfogadtatni. Rend és tisztaság számít mindenek felett. Egy férfi jót tesz vele azzal, ha egy közös fürdőt javasol. Ha mindent kitakarított, annyira feloldódik, hogy hagyja, hogy a férfira azt tegye, amit akar. Ezt nem szenvedélyből teszi, hanem mert az a véleménye, hogy az egész szex csak “hűhó” az élethez tartozik, és a férfi igényli azt. Ha az ágyban a férfi végre egy kis vágyat ébreszt benne, megtörténhet, hogy a férfi fáradozásai közben egy porszemet vesz észre a fésülködőasztalon. A férfi jobban teszi, ha nem tér le a megszokott útról, ha a nő kiugrik az ágyból, törlőrongyot ragad és letörli a port.

A Szűz nő hajlamos arra, hogy a fogékony érzelmet ridegségnek nevezze. A szexuális variációkat hamar rafinált perverziónak tartja. Nagyon izgalomba hozott Szűznek kell lennie, ha hajlandó az orális szexre. Meglepetésére ez ugyanolyan örömöt okoz számára, mint a közös önkielégítés. Ezek a túlkapások annyira rossz lelkiismerettel töltik el, hogy néha a popsijára mért ütések ellen sincs kivetése. Orgazmusa nem robbanásszerű, csak egy gyengéd érzés.

A legjobban a Bika, a Rák vagy a Bak férfi illik hozzá.

A szűz társhoroszkópja

Szűz és Kos:

A kicsapongó szexualitással rendelkező Kos számára a Szűz túl zárkózott. A Kos kísérletezései viszolygással töltik el. Bár mágneses kisugárzása egy rövid ideig vonzza. De mihelyt felismeri, hogy a Kos egy erotikus hazardőr, véget vet a kapcsolatnak. Kapcsolat és házasság katasztrófával végződhet.

Szűz és Bika:

A békés Bika, a Szűzhöz hasonlóan elutasítja a szerelmi kalandokat. A Bikával ellentétbeen a Szűz viszont elég temperamentumos, hogy felizgassa őt. Mindketten szeretik a biztonságot és a ház körüli tisztaságot. Egy kellemes, és kiegyensúlyozott kapcsolat, és hasonló a házasság.

Szűz és Ikrek:

A kezdeti szerelmeskedések után a Szüzet határtalanul irritálja az Ikrek spontanítása és örökös nyughatatlansága. Elkezdi kritizálni, és megpróbálja az Ikreket a csodálatosan tiszta otthonába bezárni, ahol a földről lehetne enni. de ezt a világlátott Ikrek nem viseli el. Egy futó kaland még elmegy, de a házasságot mindketten elkerülik.

Szűz és Rák:

A félénk Rák a Szűznél védettséget és biztonságot talál. A Rák fantáziája szárnyakat ad a Szűznek. A Rák alárendeli magát a Szűznek, mert az leveszi a válláról a mindennapi gondokat. Mindketten szeretnek elmenekülni bezártságtól, és heves szerelmet és kiteljesedő házasságot találhatnak.

Szűz és Oroszlán:

Az Oroszlán szívesen szeretkezik, ami hamar taszítja a Szüzet %u2013 éppúgy mint saját imádat utáni vágya. Ez a Szüzet kellemetlen akadékoskodásokba tereli, amelyre sajnos képes. Szerelemre és házasságra a lehető legrosszabb kilátások.

Szűz és Szűz:

Az ágyban nem történik semmi izgalom, de a kölcsönös szerelemben megelégedésükre felmentik az életnek ezeket az alkotórészeit, ha a kritikára való hajlamukat elfelejtik, és ha nem hagyják, hogy a közös életük unalomba forduljon. Jól sikerült házasság lehet belőle.

Szűz és Mérleg:

A Szűz hideg jelleme a Mérleg szeretetre vágyó természetét hamar taszítja. A Mérleg csapodársága viszont a Szüzet zavarja, mivel a rendről alkotott elképzeléseit összezavarja. Problémákkal teli párkapcsolat, mind a szerelemben és a házasságban.

Szűz és Skorpió:

A Skorpió kutató természetét izgatja, ha a hideg Szűzbe szenvedélyt ébreszthet. Előfordul, hogy Szüzet ez annyira magával ragadja, hogy csodálkozva felenged %u2013 egy bizonyos határig, melyet a Skorpió ilyen körülmények között tolerál. Különleges kapcsolat és házasság jöhet létre.

Szűz és Nyilas:

A Szüzet a legvégsőkig izgatja a derűs Nyilas gondtalan kapcsolata a szexszel. A Nyilas túl egyszerű, hogy kedve legyen a puritán Szűzzel a szükségesnél hosszabb ideig az ágyban lenni. A vonzalom nem tart egy hétvégénél hosszabb ideig. A házasság drámai lehet.

Szűz és Bak:

Mindkettőjüknek hasonló az élethez és a szexhez való hozzáállásuk. A Szüzet mindazonáltal az is zavarja, hogy a Baknak a kényelmes otthonukon kívül számos érdeklődése van. Ha a Bak vissza tudja fogni magát, akkor hosszantartó, kiegyenlített házasság várható.

Szűz és Vízöntő:

A Vízöntőt hamar zavarni fogja, hogy a Szűz fél a spontanítástól – mind a hétköznapokban, mind az ágyban. A Vízöntő ettől, a sok azonosság ellenére, könnyen hűtlenségre csábul. Ez azonban hamar megzavarja a kellemes kapcsolatot, és a házasság csak ritkán jöhet szóba.

Szűz és Halak:

A Halak teljesen az érzéseikben élnek. A szerelem mindent elnyom. Romantikus hozzáállása irritálja az érzelemszegény Szüzet. Ha a Halaknak nem sikerül, a Szüzet lángra lobbantani, a kapcsolat hamar megfeneklik, és a házasság darabokra hullik.

Horoszkópok: RákOroszlánIkrekBikaHalakVízöntőKosSkorpióMérlegNyilasBak

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!