Erotikus horoszkóp – Oroszlán

Ha kedvend van kufircolni, dögös rosszlányok várnak:


Tipikus oroszlán

A Nap, mint az Univerzum életforrása, az Oroszlán csillaga. Így nem csoda, ha ez a jegy csak úgy duzzad a dinamikától és a vitalitástól, és határozott önbizalommal rendelkezik. Az Oroszlán büszke magára, személyiségére és képességeire. Minden Oroszlánban születésétől ott szunnyadnak a vezetési tulajdonságok és a hatalmi igények, és gyakran találhatók vezető pozícióban, de csak ritkán alacsonyabb beosztásban. Az Oroszlánok egészséges ambícióval és meglepő kitartással, továbbá nagyvonalúsággal, jóindulattal és oltalmazó ösztönnel rendelkeznek.

Az Oroszlán csillagjegyű személy gyakran törődik a gyengékkel és a hátrányos helyzetű emberekkel. Annak, aki az Oroszlán védelme alatt áll, nincs mitől félnie. Az Oroszlán szívesen vállalja a felelősséget, és mindenkihez nagyon kedves. Ezek a tüzes csillagjegyek többnyire a legjobb anyagiakkal rendelkeznek. El is várják, hogy szeressék és tiszteljék, és lehetőleg korlátlanul csodálják őket – természetesen a szerelmi ügyekben is. Mégis ők azok, akik szeretett partnerüket a tenyerükön hordozzák, és számukra még a csillagokat is lehozzák az égről. A tipikus Oroszlánok szerelmüket minden tudásuk szerint kényeztetik. Ez a jegy sokat követel a környezetétől, családjától, a kollégáitól és a partnerétől, de sokat is ad…

Kedvenc pozíció

Az Oroszlán férfi lehetőleg fenn szeret lenni a szeretkezés közben. Így uralhatja a legjobban a nőt. Ezen kívül szereti az orális izgatást, és nemi szerveinek korlátlan csodálatát.

Az Oroszlán nő a lovagló pozíciót részesíti előnyben, mely pozícióban tudja a legjobban felkínálni a melleit a partnerének. Lovaglás alatt szívesen teszi kebleit a férfi szájába.
Egy “szabad hármasban vagy négyesben történő szeretkezés” (természetesen csak férfiakkal), ellen sincs kifogása.

Izgatószerek

Oroszlán: szarvasgomba.
Természetesen a legjobbak legjobbika. A királyi jegynek a gombák között a gyémánt jár: a fekete exkluzív gomba, a szarvasgomba. Ha a szerelemre kész Oroszlánnak mégis alábbhagyna a potenciálja, szolgálja fel számára ezt a szokatlan gombát. A befektetés megtérül…

Különleges szerelmi tipp:

Erogén zónák: A füleket, az arcot, a nyakat és a combok belső oldalát kell a nyelvvel az Oroszlán nőnél kényeztetni. Ahogy az Oroszlán férfiaknál, a nő háta is a különleges erogén zónához tartozik, melyet lassan kell az ujjbeggyel simogatni. Ez minden Oroszlánt élvezetes dorombolásra késztet.

Az oroszlán férfi

Az univerzum királya, és aki őt nem imádja és csodálja, arra ügyet sem vet. Az Oroszlán férfi nagy hatással van a nőkre, még az emancipált nőket is vonzza ez a macsó nagyképűség. A kíséretében lévő nőnek nem szabad feltűnően öltözködnie és viselkedni, hogy a férfit – a királyt – vegyék észre, és ne a rabnőjét.

Az Oroszlán férfi megpróbálja az összes nőjét rabnőjévé tenni. Nem feltétlenül szado-mazohista értelemben, mert az számára túlságosan fáradságos lenne, mivel a saját kényelmét mindennél többre becsüli. Nem, a nőnek a csodálatban kell rabnőnek lennie, aki arra született, hogy őt, a dicsőt, mindenek felett csodálja. Egész nap és természetesen egész éjjel.

Szereti a szerelmet és a nőket. A féktelen szex utáni vágyában minden szabályt és szokást el tud felejteni. Ritkán értékeli az előjátékot. Ha izgalomba jön, azonnal szeretkeznie kell, és maga alá gyűri zsákmányát. Nem sokáig izzik, és a saját vágya a fokmérője. A partnernőjének vágyával szokás szerint nem törődik. Mindazonáltal, szerelmi művészete miatt dicsérni kell őt. Szereti az alázatos nőket, és tulajdonképpen megveti őket azzal a hatalmas tapasztalatával, ami neki magának van. De gyakran mindegyiknek bedől, mert tapasztalata alapján így lehet a legjobban hízelegni neki. Egy olyan nőt vesz feleségül, aki a legjobban hízeleg neki.

Vágyakozása tárgyának illeni kell hozzá, de ne legyen szelíd bárány sem. Ugyan a nőnek nem kell ellentmondani, de az ágyban megfelelő hozzáállással – nyögésekkel, sikoltásokkal, izgató és csodáló szavakkal – a kedvét közölheti a férfivel. A férfinak a nő viselkedéséből fel kell ismernie, hogy ő a legjobb az ágyban. E nélkül meg van arról győződve, hogy minden nő tökéletlen lény, ha nem éppen egy férfival szeretkezik. Természetesen a legjobb egy olyan úri Oroszlán férfival, aki a nőket, elgondolása szerint a legjobban boldoggá teszi. Számára az a tökéletes pozíció, amely a nőt rendreutasítja. Az Oroszlán férfi mindig felül, a nő mindig alul fekszik. Elképzelhetetlen, hogy a nő rajta lovagoljon. Az a változat, amely elégedett dorombolást vált ki belőle az, amikor a nő előtte alázatos kutyaként gugol, és a férfi által választott mozgásban közösül vele.

A nő nemi szerveinek izgatása elképzelhetetlen számára. A férfi nemi szervek orális izgatása ellenben megfelelő hódolatnak tűnik királyi férfiassága számára. Ha az az érzése, hogy a nő nem megfelelő mértékben csodálja nemi szervét, a probléma annyira foglalkoztatja, hogy elfordul, és örömlányoknál keres biztatást.

Az oroszlán nő

Ha férfi kerül az ágyába, szívesen ügyeskedik a szexben. Mire ez az iparkodás, végül is az az elismerés elég a férfinak, hogy a királynőt meztelenül megcsodálhatja! Egyébként sem szereti az ágybeli változatosságokat. Egykedvűsége értékeli a hagyományos pozíciókat – és nem igényli a túlzottan gyakori szeretkezéseket. Nem feltétlenül a karjaiban fekvő férfiba szeret bele, hanem a határtalan csodálatba, amellyel az körülveszi.

Férfiak imádata nélkül búskomorságba esik, de ez ritkán történik meg, mert a férfiak olyan gyorsan beleszeretnek ebbe a csábító szirénbe, ahogy egyéb csillagjegyű nőbe sem. Imádatra való határtalan vágya azonban nagyon sok férfit elriaszt. Nem szereti, ha egy férfi az erőszakos jelzései miatt azt hiszi, hogy túl gyors játékban lesz része, és hogy a nő csak egy gyors menetet akar. A féri ekkor nagyon hamar megtapasztalhatja foga fehérjét. Megvetése sok érzékeny lelkű férfit tesz impotenssé. Ritkán sikerül szenvedélyt ébreszteni benne. Ha ez mégis sikerül, akkor a férfi egy forróvérű szex macskát élvezhet az ágyban. Persze nem szabad elfelejtenie, hogy a nőt erotikus művészetéért fáradhatatlanul dicsérni kell. Ez tényleg felizgatja a nőt.
Szereti a férfiak nyelvét a testén érezni (ezt nyugodtan kettő vagy több férfi is teheti egyidejűleg). Szerelmi aktus közben szeret a férfin lovagolni, miközben a férfi a nő meztelen kebleit teljes világításban csodálhatja. Ha jó a kedve, akkor a lovaglás közben a férfi szájába tolja melleit. Ha a felnőtt férfiak nem eléggé csodálják, akkor tapasztalatlan ifjakra hajt, és könnyen sikerül is neki a vágy rabjaivá tenni őket.

Az Oroszlán, Mérleg vagy a Nyilas férfi tudja az igényeit a legjobban kielégíteni.

Az oroszlán társhoroszkópja

Oroszlán és Kos:

Mindketten hatalmas vezető egyéniségek. Ritkán, de előfordul a két csillagjegy között, hogy nem harcolnak, hanem az erős szexuális vágy miatt különleges összhang alakul ki. Rokon lelkek, és mind egy házasságban, mind egy kapcsolatban kölcsönösen boldoggá tudják egymást tenni.

Oroszlán és Bika:

A nyugodt Bika éppolyan konok, mint az Oroszlán. A hatalmi harc általában hamar véget vet a fellobbanó vonzalomnak, kiváltképpen, ha a Bika az Oroszlán tartalmatlan faxait átnézi. Nem jók a kilátások se egy kapcsoltra, se egy házasságra.

Oroszlán és Ikrek:

Az Oroszlánra nagy hatással van az Ikrek változóképessége és szellemessége. Az Ikrek szép szavai rabul ejtik az Oroszlánt. Az Ikrek elég okos ahhoz, hogy az Oroszlánnak átengedje az uralkodó szerepet. A szerelem és a házasság nagyon jól alakulhat.

Oroszlán és Rák:

Egyiküknek sem könnyű, a gyalogos hadak csodálatát a másikkal megosztani. Mindegyikük tündökölni akar a másik előtt – még az ágyban is. Némely Oroszlán türelemmel van megáldva, és így kivételes esetekben működhet a kapcsolat.

Oroszlán és Oroszlán:

A magabiztos Oroszlán férfi megfelelő partnere lehet az Oroszlán nő érzelmes lelkének kölcsönös érettség és együttérzés esetén. Ha az Oroszlán nem fukarkodik partnere kimeríthetetlen potenciáljának dicséretével, és alárendeli magát a másiknak, akkor szenvedélyes kapcsolat és egy mennyei házasság alakulhat ki.

Oroszlán és Szűz:

A Szűznek sok oka van kritizálni, mert az Oroszlán szexuális túltengése legmélyebben hűvős természetében zavarja. Az Oroszlán uralni szeretné őt, de azt a Szűz határozottan elutasítja. A szerelem és a házasság nem alakul jól.

Oroszlán és Mérleg:

A Mérleg emberek eléggé problémamentesek, hogy az Oroszlán meghódítsa őket. Nem fukarkodnak a kellő csodálattal és imádattal. Ha az Oroszlán egy kissé visszafogja magát, akkor egy hosszan tartó és boldog szerelmi kapcsolattá alakulhat.

Oroszlán és Skorpió:

A szexben hatalmas és boldogító robbanás keletkezhet kettejük között, bár a Skorpió sosem mutatkozik késznek az Oroszlán hőn áhított csodálatára, éppen ellenkezőleg elvárja, hogy az ő vezetését ismerje el. Hamar kitör a vihar. Egy forró kapcsolat lehet, de a házasságról jobb lemondani.

Oroszlán és Nyilas:

Mindketten nagyon kalandvágyóak, és alapjában véve egyszerűek a felületességig. Szeretnek a gyors szexuális impulzusoknak engedni. Minden tekintetben egyetértenek, mikor bújjanak ágyba, vagy szeretkezzenek a versenypályán. Nagyon jó kilátások szerelemre és házasságra.

Oroszlán és Bak:

A ragyogó és féktelen Oroszlán egy kissé unalmasnak találja a Bakot. Az Oroszlán elhervad a száraz Bak alatt, aki az Oroszlán kalandozásait természetéből adódóan nem tudja megérteni. A kapcsolat rövid, még egy elfogadható házasság is elképzelhetetlen.

Oroszlán és Vízöntő:

A Vízöntő az ötletgazdag szex kívánságaival eleinte izgatja az Oroszlánt. De nemsokára az Oroszlán idegeire megy, mert túl messzire megy. Végül a Vízöntő szenvedélyes nemi élete is irritálja a tulajdonképpen konzervatív Oroszlánt. Csak egy mulandó kapcsolatra van kilátás.

Oroszlán és Halak:

A magába forduló Halak az erős szexuális vonzalom ellenére nem tud mit kezdeni az Oroszlán nagy cselekedetivel. Lelkiekben is szeretetteljes támogatásra van szüksége, amit az Oroszlán nem tud megadni számára. Kapcsolat és házasság nem végződik jól.

Horoszkópok: Rák –  SzűzIkrekBikaHalakVízöntőKosSkorpióMérlegNyilasBak

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!

2 thoughts on “Erotikus horoszkóp – Oroszlán

Vélemény, hozzászólás?