Lévai Adrienn meztelenre vetkőzik

Elájult Lévai Adrienn, amikor közölték vele: lőttek a nagyobb mellének, sebésze nem hajlandó további növelésre. A playmate szoros kapcsolatot ápol keblével: „születésnapjukat” is megünnepelte. Nagyon büszke formásra szabatott keblére Lévay Adrienn. A nyuszilány nemrégiben még azt a napot is megünnepelte, amikor a mellét először érintette sebész szikéje, éppen ezért nagyon elkeseredett, amikor orvosa közölte vele: ennyi volt, ennél már nem lesz nagyobb a cicije.

– Nagyobb mellett szerettem volna, 650-eset, mert úgy érzem, kinőttem az 520 köbcentis implantátumot. Nemrég el is mentem egy orvoshoz, aki azt mondta, hogy a pici derekam és a keskeny mellkasom miatt nem lehet már nagyobb a keblem, mert az egészségügyi problémákat okozna. Kárpótlásként egy orrműtétre vállalkoztam – mosolygott a dögös playmate.
– A szövetek nem bírják a terhelést, ha megműtjük, hamarosan helyreállító műtétre lett volna szükség – magyarázta dr. Kárász Tamás Egyetért kollégájával dr. Grigalek Gábor plasztikai sebész is, aki szerint egy implantátum nem autó, hogy valaki kinézze: az eddigi ezerötszáz köbcentis helyett holnaptól kétezressel jár. – Ha valaki ilyesmivel fordul hozzánk, azt azonnal elutasítjuk. A protézis mérete általánosságban ugyanis nem haladhatja meg az eredeti kebelméretet, vagyis csak akkor végezhető el a beavatkozás, ha a végeredménynél legalább fele-fele az arány a saját mellszövet és az implantátum között. De esztétikailag és egészségügyileg is kedvezőbb, ha a saját mellet csak kiegészíti a betett szövet. Hiszen a legjobb minőségű protézis is műanyag, ami nem érhet fel az igazival – hangsúlyozza a szakember.
Lévai Adrienn bejegyzések: Lévai Adrienn szexi fehérneműben – Lévai Adrienn lányokkal hemperegne a tengerparti valóságshow-ban – Mi van a nyuszilányokkal, Playmate válogatás lesz! – Lévai Adrienn a németeknél teszi próbára magát – Playmate fotózás backstage képek – Koncsek Petronella és Lévai Adrienn – Lévai Adrienn vaginája – Lévai Adrienn azonnal kirakja a mellét – Márki Zsuzsi playmate vibrátorral megy a villába – A Playmate fotózás videó 1-2. része itt, 3. rész itt – További Lévai Adrienn és más playmate lányok: Lévai Adrienn meztelen fotósorozata – A tíz szép magyar Playmate videón – Playmate 2010 mix videó – Playmate jelöltek pinát villantanak – Kocsis Orsi a magyar Playboyban nem húzza szét a pináját Lévai Adrienn: Imádok meztelenkedni – Dundika, Hornyák Hajni fénykorában – Lévai Adrienn playmate – Playmate party a Bed Beach-en – Playmate választás lesz – Okosakat mondanak a modell csajok – Szőrös pinájú Playboy modell – Playmate puncik – Ripli Zsuzsi nem színleli az orgazmust CKM fotók – Zimány Linda alapítványnak adta a segélyt – Bódi Sylvi modelliskolájában hatszázezerért tanulnak a lányok – Playmate of The Year 2010 Hope Dworaczyk – Zgut Éva (Eva Black) playmate a szexből él

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!